Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Ørtoftvej 117
Ørtoft
9300 Sæby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.680.000
Areal ha 11,0
Udbetaling 84.999
Sagsnummer 933170
 • Boligareal
  171 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  1928
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  11,0
 • Prishistorik
  -0,9%
 • Driftsbygninger
  366 m²

Bo på landet i naturskønne omgivelser

Drømmer du om en ejendom på landet hvor du også har mulighed for at drive jorden eller eventuelt forpagte den ud?
I naturskønne og landlige omgivelser finder du denne ejendom "Engholm" som har et jordtilliggende på ca. 11 ha. jord, som er beliggende rundt om ejendommen. Jorden består af agerjord og eng, hvor de 7,89 ha. jord er bortforpagtet til udgangen af 2019.
Udhusbygninger er på i alt 366 kvm (iht BBR) og består af ældre garage, stald, lade og hønsehus - så går du med drømmen om at bo på landet og have heste, køer, høns og får, så er her muligheden.

Via grusvej kommer du langs ejendommens udhusbygninger og beboelse og når man kommer ind på gårdspladsen fornemmer man straks den hyggelige atmosfære. Velkommen til ejendommen Engholm.
Indenfor kommer man ind en baggang med plads til vaskemaskine og adgang til toilet. Køkken med spiseplads og et fint spisekammer, som man skal have når man bo på landet. Hyggelig spisestue med karnap, der giver et skønt lysindfald og udgang til sydvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes i selskab med familie og venner. Fin stue og her har man også forgangen. Fra spisestuen er trappe op til 1. sal som er indrettet med repos, badeværelse med bruser, værelse med indgang til et depotrum som er perfekt til opbevaring. To værelser samt stort soveværelse hvor der er en rigtig skøn udsigt over markerne. På ejendommen oplever man et rigt naturdyreliv omkring sig hvor rådyr, fasaner og fugle jævnligt er på besøg. Som supplement til det årlige forbrug er der en vindmølle, der bidrager til den årlige forbrug.

En rigtig fin ejendom i dejlig natur og med 8 km. til Sæby samt kun 4 km. til motorvej E45, hvor man hurtigt kan kommer videre til Aalborg og Frederikshavn.

Se mere om området:

klik her for at se linket


Ønsker du et liv på landet, så ring 98 40 12 00 og vi vil glæde os til at præsentere denne ejendom for dig.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: