Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ørtoftvej 53
9300 Sæby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.095.000
Areal ha 3,6
Udbetaling 105.000
Sagsnummer 933382
Gem Gemt
 • Boligareal
  247 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/8
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  3,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  100 m²

Velholdt og spændende landejendom tæt ved Sæby

Når man kører ca. 4 km sydvest for Sæby, kommer man til Ørtoftvej 53. Ejendommen ligger i rolige naturomgivelser, med kort vej til motorvejen mod Frederikshavn/Ålborg. Ejendommen ligger i udkanten af landsbyen og der er totalt 3,6 HA jord til ejendommen. Nuværende ejer har lejet ca. 2 HA jord ud til en lokal landmand og resten er beplantet med småtræer og græs. På grunden er der opført en 100 m2 stor stålpladehal (2007) som ejer bruger til lagerplads/værksted. Der er tre garageporte og et fyrrum. Derudover er der et værksted tilknyttet som er på 34 m2 og her er der også en stor port ind i til rummet.

I haven er der drivhus og hyggelige stier rundt på grunden, hvor det meste er udlagt som naturgrund. Der er en fin stor grusbelagt indkørsel og terrasser på begge sider af huset.

Selve huset er tilbygget i 2014, hvor der er tilbygget et stort værelse, badeværelse samt modstrøms svømmebassin. Ellers er huset gennemgribende renoveret de sidste 20 år. Huset indeholder stort bryggers med trappe op til 1. etage. Fra bryggerset er der også adgang til værkstedet og videre ud til stålpladehallen/garagen. Desuden er der adgang til to gode værelser og et badeværelse med brus.

Køkkenet har en god størrelse, skabsindretning er fra 2000. Her er gulvvarme og lyse klinker. Køkkenet er delvist åbent til den hyggelige vinkelstue, herfra er der udgang til haven.

På 1. sal er der et stort repos samt to gode værelser. Det er ca. halvdelen af 1. etage som er udnyttet, resten står som et stort uindrettet rum.
Hele ejendommen fremstår i rigtig fin stand og med et utal af muligheder for fremtiden.
Kan dette friste, så kontakt os på tlf. 9840 1200 for aftale om en fremvisning af denne pragtfulde ejendom.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.