Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Sønderklitvej 36
Lyngså
9300 Sæby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.698.000
Areal ha 3,7
Udbetaling 135.000
Sagsnummer 931548
 • Boligareal
  182 m²
 • Kælderstr.
  10 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1935
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  3,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  738 m²

Flot vandskuret landejendom med mulighed for hestehold og erhverv

Vil I gerne eje en af de bedst beliggende landejendomme på Østkysten i skønne Nordjylland, så har I muligheden her. Denne smukke landejendom ligger i Lyngså, som byder på masser af smuk natur og har kun ganske få hundrede meter til Kattegat med børnevenlig badestrand. Lyngså ligger ca. 10 km. fra Sæby, som byder på gode spisesteder, butikker osv. - skole, indkøb, fritidsaktiviteter. Ejendommen vi er taget ud for at besøge ligger for enden af vejen med ca. 3,7 HA grund beliggende omkring ejendommen. Vi kommer ind i ad den grusbelagte indkørsel til stenbelagt gårdsplads - og får straks øje på den flotte vandskurede ejendom i 2 plan med sorte cementtagsten og sprossede PVC-vinduer. De mange udhuse giver rig mulighed for at jeres drøm kan blive til virkelighed. 1. udhus byder på stort værksted med billift, rum til diverse maskiner med højt til loftet samt toilet - det har tidligere været brugt til erhverv. 2. udhus har the-køkken, toilet samt disponibelt rum til diverse opbevaring samt muligheder på 1. salen. Sidste udhus er en 100 kvm. stor hestestald fra 2009 med 5 hestebokse og direkte udgang til markerne - Rigtig fine forhold. Generelt må vi sige, at udhusbygningerne fremstår virkeligt flotte og der er stålbuer i alle - så mulighederne er utallige.
Lad os kigge en tur indenfor i stuehuset. Vi kommer ind i entréen med plads til garderobe, pænt badeværelse med bruseniche, stort lyst skabsarrangement og gulvvarme samt bryggers/grovkøkken med vaskemulighed. Via mellemgang med masser af skabsplads kommer vi til soveværelset. I stueplan finder I ligeledes et dejligt KVIK køkken (nu med lysmalede låger) med mulighed for spiseplads og åbent med halvmur til spise- og opholdsstue i vinkel. I stuen er der plankegulve og brændeovn som spreder hygge og her er et rigtig godt lysindfald. Udgang til sydvendt terrasse og have finder vi også her. Fra stuen er der trappe op til 1. sal: Det kunne fint være børneafdelingen med et repos, som kan bruges til aktivitetsrum, herfra opgang til hems. 1. sal har 2 gode værelser i den ene ende samt toilet og 2 værelser i et i den anden ende. Huset har en mindre kælder med nedgang fra entreen.
Ejendommen er et lavenergihus, som er opvarmet med jordvarme og der findes solvarmeanlæg på taget til brugsvand og varme til centralvarmeanlægget - Bemærk Energimærket B. Velkommen ind.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: