Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Brodam 5
Vester Hassing
9310 Vodskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.298.000
Areal ha 7,0
Udbetaling 115.000
Sagsnummer 160358
 • Boligareal
  191 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1890
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  7,0
 • Prishistorik
  -6,2%
 • Driftsbygninger
  554 m²

Smukt beliggende på landet

OMRÅDET:
Velkommen til det naturskønne område - her er man omkranset af markerne, så årets gang kan følges på tætteste hold med hvide, sorte, grønne og gule marker. Naturen er en stor del af hverdagen og lysene fra Aalborg kan ses i det fjerne, når mørket falder på. Byen Vester Hassing´s mange faciliteter er kun 1 kilometer fra hoveddøren. Vester Hassing byder store og små velkommen. I det daglige er der alle de faciliteter, der gør det nemt at være børnefamilie. Her er stor skole til niende klasse, gode pasningsordninger, masser af fritidsaktiviteter for alle, gode indkøbsforhold og pizzaria, når aftensmaden skal klares i en fart. I weekenden kan familien cykle til den nærliggende Aslund Skoven med stisystemer for de aktive og de naturnydende. Eller tage en tur til fjorden ved Skiveren - og her kan man tage en dukkert i vandet eller nyde udsigten fra de opstillede bænke. Som prikken over i'et er der kun 19 kilometer ind til Aalborg C.

EJENDOMMEN:
Velkommen til en ganske charmerende ejendom med velholdt stuehus, udbygning med hestebokse og plads til opbevaring samt en stor hal med støbt gulv til mange anvendelsesmuligheder. Ældre udbygninger, der trænger til en mindre renovering.
Det første indtryk, når du kører ind på gårdspladsen er særdeles positivt. Her kan du sammen med din familie trives og dine drømme om jord under neglene og egne grøntsager fra haven kan blive realiseret. Pigerne kan få lov til at få en hest og kaniner og drengene kan få en gokart mens far skruer på biler i hallen.
Overkommelig have og omkringliggende marker i kuperet terræn.

INDRETNING:
Velkommen indenfor i en velholdt bolig, som sælger brugte et år på at renovere i 1983. Men tiderne ændrer sig indenfor boligindretning, så her er der mulighed for at bringe stuehuset i mere moderne stil og farver. Optimalt indrettet med stort bryggers med god trappe til 1. salen. Hyggeligt køkken med spisekrog. Spisestue med adgang til værelse, der benyttes som viktualierum. Rummelig stue, der er delt op i to afdelinger med pejsevæg som adskillelse. Stort badeværelse med badekar, bruseniche samt bordarrangement med to vaske. 1. salen er indrettet med repos, to børneværelse, et disponibelt rum og et stort soveværelse med walk-in closet.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: