Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Brodam 20
9310 Vodskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.995.000
Areal ha 4,7
Udbetaling 200.000
Sagsnummer NL6375
 • Boligareal
  305 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1930
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  74 m²

Stor, unik ejendom med egne marker, vej til byen og stald

Område
Denne flotte ejendom er en perle i Vester Hassing – og så har den byens bedste beliggenhed. Brodam 20 ligger ugenert af trafikstøj som den sidste ejendom på vejen, hvor skov og marker snor sig om boligen. Her er det kun fred, idyl, et rigt dyreliv og et fantastisk sammenhold med naboerne i området, som præger nærmiljøet. Fra ejendommen er der knap 10 min. på cykel til byens velfungerende skole. Til skolen kan børnene gå via den private vej, der betyder, at de undgår at krydse store veje, og i stedet går forbi byens rideskole. Indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og institutioner er endvidere også en væsentlig del af byens popularitet, da der er et stærkt socialt liv med masser af sportsaktiviteter og arrangementer for både store og små. Endvidere er området nær Vester Hassing også attraktivt for jer, der vil have et større byliv, men også strand og vand tæt på. Da der er knap 15 min. til centrum af Aalborg og samme antal min. til gode badestrande ved Hals.

Ejendom
Hele ejendommen her på Brodam 20 står i en fantastisk stand, hvor den løbende renovering bestemt ikke er til at tage fejl af. Eksempelvis blev hele stueplanen renoveret med mahognigulve, ny isolering og gulvvarme i 2002, og i den sammenhæng kom et nyt, flot Tvis-køkken til. Det store soveværelse blev renoveret i 2007, mens de to nye badeværelser blev lavet i henholdsvis 2014 og februar 2017, og ejendommens udvendige stand er også helt i top, hvor der i 2003 blev opsat nye udendørsvinduer og –døre i en rigtig god energiklasse. Tilhørende ejendommen er en stald fra 2001 med fire hestebokse og port i begge ender samt private hestemarker, der omkranser ejendommen. Grunden går op til en stor lysning ved skovbunden, hvorfor ejendommen ligger perfekt for hesteentusiaster, men også for jer, der nyder at stå op med udkig til skov og vilde dyr.

Indretning
Boligen fordeler sig på to etager, stueetage og 1. sal, hvor 1. salen fungerer optimalt som ungdomsafdeling. Heroppe finder I nemlig tre rummelige værelser, ét med direkte udgang til den galvaniserede altan med mahognigulv, og et stort opholdsrum. På 1. sal er der endvidere indrettet det, som nuværende ejer bruger som loftrum, men som egentlig var udnyttet til værelser før, hvorfor det nu bare er ét stort rum, der kan benyttes til alt fra opbevaring, hjemmebiograf eller spilleværelse. Stueetagen er i stedet indrettet med det skønne køkkenalrum, en lys stue, det store værelse samt de to gode badeværelser. I stueetagen finder I endvidere en indbygget garage med Troldtekt loft samt et rummeligt opvarmet fyrrum, er kan benyttes til eksempelvis værksted eller til saddelrum, hvor al udstyr til ridepigerne kan hænge til tørre efter vask.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: