Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bymarken 18
Vester Hassing
9310 Vodskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.995.000
Areal ha 9,4
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 281524
Gem Gemt
 • Boligareal
  244 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1947
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  9,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  831 m²

FANTASTISK HESTEEJENDOM MED TOTALRENOVERET HOVEDHUS OG UTALLIGE MULIGHEDER

VESTER HASSINGS BEDSTE BELIGGENHED. Denne imponerende hesteejendom, der både kan omfavne familiens rideskoledrømme eller hobbymekanikerens behov for store udhuse ligger intet mindre end perfekt. I 15 min cykelafstand ligger dagligdagens fornødenheder, mens også pendlere og naturelskere tilgodeses med få min til motorvej, skov og strand.

OMRÅDE:
Vi befinder os i udkanten af den veletablerede landsby Vester Hassing, og lige her, på Bymarken 18, får i den bedste placering. Her er nemlig plads til de store armbevægelser og stadig kort afstand til bymidten, der bugner af indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, skole, daginstitutioner og et stærkt, lokalt sammenhold. Et sammenhold, der også udmønter sig i naboejendommene, hvor der er masser af familier med børn i alle aldre. Og det er ikke alt. Her er tilmed 8 km til motorvejen, så pendlere hurtigt kan komme hjem fra arbejde, og skal søndagen nydes i skoven, ved stranden eller langs Limfjorden, er der under 10 min kørsel til den uspolerede natur.

EJENDOM:
Den vældige landejendom er lidt af en perle, hvor mulighederne står i kø for at overvælde. Sælger har f.eks. drevet rideskole og hestepension, for nabogrunden er kommunens ridebane, som står til jeres rådighed, hvis I ønsker det - og mulerne kan græsse på de 9,9 ha sammenhængende jord mod syd. Derudover er de store udhuse perfekte til de pladskrævende hobbyer, og således kan både kunstneratelier, snedkerværksted eller mekanikerdrømme, hvis det er en nydelse at rode med veteranbiler eller traktorer.

Familien kan også glæde sig til en skøn parklignende have, der om aftenen belyses af en romantisk belysning, så I døgnet rundt, 365 dage om året kan glæde jer over jeres voluminøse oase.

INDRETNING:
Siden 1991 er selve boligen blevet løbende totalrenoveret fra kælder til kvist. Huset stråler derfor lyst og indflytningsklart som en oplagt bolig til at samle den store børneflok, og I får både et zoneinddelt stuemiljø med køkken foruden to badeværelser, entre og fem værelser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.