Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Øster Hassing Vej 117
Vester Hassing
9310 Vodskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,4
Udbetaling -
Sagsnummer 3245
 • Boligareal
  135 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  4,4
 • Driftsbygninger
  382 m²

FLOT HESTEEJENDOM VED SKOVENEjendommen er beliggende på Øster Hassing Vej 117, der blot ligger få minutters kørsel fra både V. Hassing og Langholt. I første parket til Aslund Skoven finder I denne hyggelige lystejendom, der bl.a. byder på udsigt til skoven fra det pæne velholdte stuehus. Den landlige idyl skaber en hyggelig stemning på ejendommen og danner rammerne for det perfekte sted for familien der værdsætter naturen. Indkøbsfaciliteterne samt skole og idrætsmuligheder findes i både V.Hassing og Langholt/Vodskov der kan nås indenfor få minutter i bil.

EJENDOMMEN:
Der er på ejendommen brugt over kr. 2.200.000,- siden sælger overtog stedet i 1986, herunder bl.a. helt ny stor isoleret muret garage, nyt tag på stald og lade, stort solcelle anlæg, nyt tag på stuehus og meget mere. Her får du som køber meget for pengene.
Det fritliggende stuehus fremstår yderst velholdt, og er løbende blevet renoveret. I 2016 med bl.a nyt tegltag. Derudover blev der i 2006 bygget helt ny stor garage. På ejendommen finder I bl.a. også muret lade/stald med ståltag fra 2011 og en maskinhus med vognport, der begge indeholder gode rum. Desuden solcelleanlæg fra 2012(på gl. ordning).

INDRETNING:
Velkommen indenfor. Boligen indeholder: Fin entré. Vinkel opholdsstue i åben forbindelse med køkken med kogeø. Stort bryggers med trappe til 1.sal. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. "udestue". 1.sal: Soveværelse med toilet. Stort kvistværelse og endnu et godt gavlværelse. Staldbygningen er indrettet med 5 gode hestebokse.

GRUNDEN:
Ejendommen har tilknyttet ialt 4,3 ha Jord, med marker og god beplantning, og skøn have. Desuden marker der går helt op til skoven, hvilket giver super gode muligheder for naturoplevelser i det fri.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.