Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Tvedenvej 15
Langholt
9310 Vodskov

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.195.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 110.000
Sagsnummer 3207
Gem Gemt
 • Boligareal
  256 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1927
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  -12%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Fred og ro på landet

Har du brug for plads? - så se her. En rummelig ejendom hvor du kan dyrke dine hobbies. Ejendommen ligger stille og roligt på landet lidt udenfor Langholt. I Langholt er der skole til og med 6. klasse, en lokal købmand og gode busforbindelser til både Aalborg og Vodskov.

Indretningen i stueplan består af stor flot hall med terrazzogulv og trappe til 1. salen. Stort bryggers med adgang til nyt badeværelse med bruseniche og hvid sanitet samt smagfulde sandfarvet klinker. Køkkenet er i hvide elementer med stålbordplade samt naturfarvet gulvklinker og en regulær spiseplads. Fra bryggerset er der ligeledes adgang til at godt regulært værelse samt et walk-in closet. De 2 store stuer er sammenhængende og har flotte trægulve samt en brændeovn. I stuerne er der et godt lysindfald. I enden af bryggerset er der en trappe som føre til 1. salen i den ende af huset, hvor der i entréen ligeledes er en trappe til 1. salen. I stueplan er der generelt højt til loftet som skaber en god rumfornemmelse.
1. salen indeholder badeværelse med kar, nyt gulv samt nyt badmøbel. Her er 4 gode værelser, hvoraf det ene er meget stort (over 20 m2), som kunne anvendes som en ekstra stue.

Boligdelen er sammen med udhusene med til at skabe en ramme om den gamle stenbelagte gårdsplads, så du føler dig ledt tilbage til tiden før automobilet.

Udhusene består af et dobbelt vognly, stald med 3 hestebokse, stor lade (ca. 240 m2), gildesal, køkkenniche, toilet, depotrum samt fyrrum med godt og effektivt pillefyr.

Udearealerne består af haven, gårdspladsen samt markareal som alt samlet set er 2,2 HA.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.