Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hornshøjvej 54
9320 Hjallerup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.450.000
Areal ha 2,5
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 281360
Gem Gemt
 • Boligareal
  194 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,5
 • Prishistorik
  -3,7%
 • Driftsbygninger
  344 m²

SMUK HESTEEJENDOM I FLOT RENOVERET STAND

LANDLIGE OMGIVELSER TÆT PÅ HJALLERUP. Med adresse på Hornshøjvej 54 er I garanteret landlig idyl for alle pengene; med hestevrinsk i baghaven, frisk luft og udsigt over åbne marker. Alligevel kører skolebussen for enden af vejen, og I kan let tilbagelægge de 2,5 km ned til Hjallerups hyggelige bymidte, hvor hverdagen venter på jer!

OMRÅDE:
Omgivelserne er simpelthen i verdensklasse, hvis I drømmer om fredfyldt idyl, frisk luft og landlige fornemmelser. Hornshøjvej 54 lever op til det hele og tilbyder jer en dejlig hverdag omgivet af åbne marklandskaber og høje trækroner, der vugger blidt i vinden. Men selvom i bor landligt, kommer I ikke til at gå på kompromis med hverdagens bekvemmeligheder. Skolebussen kører forbi for enden af vejen, og via cykelstien kan I tilbagelægge den korte tur på 2,5 km ned til Hjallerup med indkøb, spisesteder og kulturliv.

EJENDOM:
Selve ejendom består af et smukt stuehus fra år 1900 med en stor tilhørende lade- og staldbygning på 261 kvm, et fyrrum med nyt træpillefyr fra 2017 samt en dobbelt garage på 69 kvm med direkte indgang til boligen. I stalden er der p.t. to hestebokse, men mulighed for at etablere en tredje, og udendørs på den 2,5 hektar store grund er der anlagt to skønne, indhegnede folde, den ene med hesteskur. Dertil kommer en sydvendt terrasse og en skøn have med legetårn, legehus, sandkasse og nyt drivhus. Ejendommen fremtræder renoveret, blandt andet med nye vinduer, ny terrassedør og ny hoveddør; alt sammen fra Velfac.

INDRETNING:
Også indvendigt er boligen gennemgribende renoveret fra 2002 og fremefter. Resultatet taler for sig selv og giver jer en skøn, lys og veludført villa at flytte ind i. Hele underetagen har dejlig gulvvarme under klinkerne og laminattrægulvet, mens førstesalen byder på synlige hanebånd i charmerende stil. Huset indeholder fire gode værelser samt bad ovenpå, mens stueplanet fremviser et kontor, bryggers, bad med stort badekar, en skøn stue og et stort køkken-alrum!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.