Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Fjembevej 28
9352 Dybvad

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,4
Udbetaling -
Sagsnummer 933087
 • Boligareal
  219 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/7
 • Byggeår
  2012
 • Energimærke
  A2020
 • Grundstørrelse Ha
  2,4
 • Driftsbygninger
  188 m²

Landejendom med 2,4 ha. jord og med flot beboelse

Ønsker man at bo i naturskønne landlige omgivelser, men ikke vil gå på kompromis med hensyn til forbrugsomkostninger, så er dette ejendommen for jer.
Dette er moderne byggeri med minimale omkostninger til vedligeholdelse og udhusbygningerne er også nyere og praktiske. Nuværende ejer har udgifter til opvarmning og brugs el på i alt ca. kr. 500,-/måned. Opvarmning er via jordvarme og solceller til huset. Værkstedet som totalt er på ca. 188 m2 har derudover 102 m2 loft, bygningen bliver opvarmet med træfyr og den er rigtig godt isoleret. Her er store gode rum til mindre dyrehold, værksted eller lager. Ejendommen ligger ca. 15 min kørsel fra Sæby og ca. 30 min til Ålborg - skolebussen kører lige udenfor matriklen.
Grunden er på 24.239 m2 og en del af det ligger direkte omkring ejendommen mens resten ligger lige overfor og her er der plads til et par heste eller lignende. På grunden er der opført et fint drivhus, den store værkstedsbygning/garager samt stuehuset.
Huset er bygget efter nyeste byggeteknisk viden, men i en stil som passer perfekt til de landlige omgivelser.
Velkommen ind i stuehuset, i bryggers/entre med god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt teknikrum.
Køkken/alrum har god plads til hygge og leg efter middagen, køkkenet er indrettet med Aubo elementer og i forbindelse med køkkenet er der et viktualierum.
Der er et stort soveværelse med walk-in closet med adgang til stort badeværelse med brus og badekar her er store mørke klinker på gulvet og lyse store fliser ved karbad og i bruseniche.
Endvidere er der i stueplan et værelse.
Fra fordelingsgang er der trappe til 1.sal: Her er der et stort multirum/ loftsstue samt hele 3 gode værelser, alle med fin udsigt ud over markerne.
Her er endvidere et stort badeværelse med bruseniche, her er mørke klinker på gulvet og store lyse fliser i brusenichen, gulvet er støbt og med gulvvarme.
Alt er så godt som nyt og ejendommen er lige til at flytte ind i. Der er gulvarme i hele stueetagen, samt ventilationsanlæg med varmegenvinding, 6 kW solcelleanlæg og jordvarme anlæg.
Har man ønske om et liv i landlige omgivelser i et topmoderne tidssvarende hus, så skal I ringe og aftale tid for en fremvisning - vi er klar ved telefonen - 98 40 12 00.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: