Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Stagstedvej 24
9352 Dybvad

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.998.000
Areal ha 7,6
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 933141
 • Boligareal
  215 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1895
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  7,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Idyl på landet og med total istandsat beboelse

Den 76.125 m2 store grund, ligger hovedsagligt lige omkring ejendommen, dog ligger 2.888 m2 lidt derfra og er et typisk tørvelod fra dengang da man gravede tørv. Markerne er udlejet til naboejendommen og det giver pt en leje på ca 12.500,- om året, men den kan opsiges efter hver høst. Sælger har på dele af jorden opsat et hegn til hestehold og derudover benyttet jorden til jagt.

Ud over stuehuset er der i dag en udhusbygning som tidligere har været stald og lade som i dag fungerer som værksted på ca. 52 kvm og stald på ca. 88 kvm..
Stuehuset ser udefra ud som et ældre hus, men overrasker meget når man træder ind i det. Her er ”alt” skiftet indvendigt og det er et meget spændende hus. Der er etableret gulvvarme overalt i stueplan og der er efterisoleret både i gulv, vægge og loft. Bryggerset er det første man kommer ind i, her er der god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et teknikrum. Det er også fra bryggerset, at man kan komme ind på det første værelse, som har en god størrelse. Badeværelset er som resten af huset moderniseret siden nuværende ejer overtog ejendommen i 2011, og fremstår imødekommende og dejligt. Når man så går videre fra bryggerset og ind i køkken/allrummet, der åbner rummet sig fuldstændigt op da der her er åbent op til kip og med en ”kommandobro” som føre til værelserne på 1. sal. Køkkenet er med gaskomfur og flot lyst indrettet og stue/spisestue ligger i forlængelse af køkkenet. For enden af huset er der soveværelse med walk-in closet. Fra stuen går trappen op til 1. sal, hvor der er et stort multirum og kontorplads, samt 2 gode værelser – et i hver ende. Hele 1. sal virker meget åben og pga broen er man deltagende med dem der er på stueplan uden at det er forstyrrende.
Alt i stuehuset er lækkert og lige til at flytte ind i, udhuset trænger til en kærlig hånd, men det er jo også her, man selv kan sætte sit eget præg på bygningen, alt efter hvad man ønsker at bruge den til. Vi er klar til at fremvise den spændende ejendom og vil glæde os til at se jer blive lige så overrasket som vi selv blev, første gang vi kom der. Ring til os og bestil fremvisning eller få svar på jeres spørgsmål på 98 40 12 00.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: