Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Nørengen 38
Holtet
9362 Gandrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,6
Udbetaling -
Sagsnummer 160268
 • Boligareal
  280 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,6
 • Driftsbygninger
  467 m²

CHARMERENDE LANDEJENDOM MED PLADS TIL DYREHOLD

SMUK UDSIGT, FRISK LUFT OG MASSER AF PLADS. Denne fantastiske landejendom er til jer, der drømmer om landlig natur med plads til dyrehold og mulighed for et aktivt hobbyliv med plads kreative projekter i det store værksted samt i laden. Desuden er I omkranset af 4,5 hektar jord, og fra stuehuset kan I nyde den smukke udsigt til den store have!OMRÅDET:
Beliggende lige udenfor det lille samfund, Holtet, slår denne fantastiske landejendom sine folder i fredsfyldte omgivelser på Nørengen 38, omgivet af en kæmpemæssig grund på 45.748 kvadratmeter. Her er naturen i højsæde, og I kan frit nyde de skønne omgivelser med marker og grønne arealer. Samtidig tager det blot syv minutter at cykle til Holtet, hvor I kan holde formen ved lige og indgår i fællesskabet i Holtet Fitness, mens Gandrup ligger fem minutter væk i bil – og her har I adgang til alle hverdagens faciliteter lige fra skole til Gandrup Hallen, børnehave, sportsklub, rideklub og indkøb i den lokale Dagli'Brugsen. Derudover er der kort afstand til Nordjyllands hovedstad Aalborg.

EJENDOMMEN:
Den fantastiske grund og størrelsen heraf er en skøn kvalitet ved dette landsted, som gør det muligt at udleve drømmen om dyrehold i stalden, heste på folden, hobbies i værkstedet og store maskiner i laden. Grunden breder sig blandt andet over store grønne arealer, så dyrene kan lukkes på græs, men også en lille "skov" og en skøn privat have med en smuk sø og flere fantastiske terrassearealer med plads til, at hele familien kan nyde fritiden. Her kommer det fritlevende dyreliv helt tæt på, og bl.a. råvildt og fasaner vandrer tværs over græsplænen og kan beskues fra vinduerne.
Ejendommen opvarmes med træpillefyr, fastbrændselsfyr og solvarme. Derudover findes der i det ene udhus, hvori der er masser af anvendelsesmuligheder, en brændeovn. Til sidst kan nævnes at der er indlagt fibernet.

INDRETNING:
Det charmerende stuehus rejser sig i to plan og forener på fineste vis en autentisk stemning med bjælker i lofterne og sprossede vinduer, men naturligvis tilsat en masse moderne opdateringer, som tilsammen skaber et hyggeligt, varmt og indflytningsklart hjem i god stand. Huset indeholder fire værelser i alt, to værelser på hver etage, et par skønne opholdsstuer, køkken-alrum, to badeværelser og et stort flot bryggers.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.