Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skivervej 52
Gandrup
9362 Gandrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.445.000
Areal ha 6,3
Udbetaling 125.000
Sagsnummer HNL7186
 • Boligareal
  195 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1908
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  281 m²

Landejendom med gode jagtmuligheder

OMRÅDET:
På Skivervej 52 i Gandrup kan I opleve ren idyl med langstrakte marker og frodig natur, som både byder på et rigt plante- og dyreliv. Ja, her er der altså fornøjelser for både naturelskeren, jægeren eller børnefamilien, hvor især råvildt kan opleves i de nærtliggende grønne områder. Nabolaget indbyder til livsnyderi i skønne omgivelser - og med en lille gåtur på godt en kilometer når I fjordens fredelige aner. I går heller ikke glip af hverdagens fornødenheder for mindre end 5 minutters kørsel herfra byder Gandrup midtby på skole, sportsklub og indkøbsmuligheder. Nordjyllands hovedstad Aalborg er ligeledes kun ca. 20 minutters kørsel væk, hvis storbyen trækker med specialforretninger, restauranter mm.

EJENDOMMEN:
Ejendommen råder over mange gode m2 fordelt over beboelse, en stor lade, maskinhus, værksted og garage. Den charmerende landejendom er opført i 1908 med seneste ombygning i 2008, hvor sælger fik lavet 2 nye badeværelser, bryggers, soveværelse mm. Med det nye liste tagpap-tag fra 2010 på alle 3 længer, fremstår bygningerne i rigtig flot stand. Huset ligger velplaceret på en grøn grund med store græsarealer, hvor børnene trygt kan boltre sig, imens I kan læne jer tilbage på terrassen på over 100 kvm., nyde udsigten over egne marker og mærke, hvordan roen breder sig i omgivelserne. Er man jæger, byder ejendommens godt 6 ha på meget gode muligheder for at dyrke sin hobby. Der findes en god bestand af især råvildt og fasaner i området - og sælger har nedlagt mange flotte råbukke på ejendommen. Forestil jer at gå en hyggelig aftentur fra haven hele vejen ned igennem de tilplantede arealer til søen, hvor I kan nyde roen og den medbragte kop kaffe - det er udeliv!

INDRETNING:
Landejendommen kan prale med moderne interiør og en super flot indretning, hvor husets charme er bevaret i de mørke, fritliggende loftsbjælker. Her er der et behageligt lysindfald, og man fornemmer straks husets rummelighed og gode udnyttelse af kvadratmeterne. I får to indretningsvenlige plan, som giver plads til hele familien og med to super flotte badeværelser, er det nemt at bo flere under samme tag her. Foruden badeværelserne finder I et værelse med skabsvæg, et stort og veludnyttet køkken samt en lys stue med brændeovn og adgang til endnu et værelse i stueplan. Børnene i familien kan nemt få deres egen afdeling på 1.salen, hvor I har to gode værelser og en stue med udsigt over egne marker. En rigtig velholdt ejendom med spændende natur og jagtmuligheder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: