Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Nørrehedevej 38
9370 Hals

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 748.000
Areal ha 3,0
Udbetaling 40.000
Sagsnummer 160239
 • Boligareal
  109 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1930
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  3,0
 • Prishistorik
  -14,5%
 • Driftsbygninger
  497 m²

Landejendom i naturlige omgivelser med muligheder

OMRÅDET:
Hals er det perfekte område at bo i, hvis du sætter stor pris på frisk luft og store armbevægelser. Det er bedst kendt som et attraktivt sommerhusområde, men også en del gårde og hyggelige landsbymiljøer er at finde med postnummer 9370. Her på Nørrehedevej er der i den grad dømt naturskønne omgivelser, og med blot et kvarters cykeltur ind til Hals midtby, er der masser af muligheder for at slå sig løs i lokalmiljøet. Hals byder på et væld af spændende aktiviteter for enhver, og derudover er der både indkøbsmuligheder, skole og restaurationer, der naturligvis har åbent året rundt.

EJENDOMMEN:
Der er tale om en spændende ejendom fra 1930 fuld af muligheder for den eventyrlystne køber. Med flere udhuse, der bl.a. rummer stald og lade, giver den næsten firlængede landejendom muligheder for de fleste, endda med oplagt mulighed for dyrehold, hvis det ønskes. Bygningssættet er beliggende på en stor grund med mark og fine arealer omkring have og gårdsplads, der giver potentiale for masser af hyggekroge. Til ejendommen hører et moselod på 2.540 m2, der er en del af det samlede grundareal.

INDRETNING:
De 109 indvendige boligkvadratmeter fordeler sig på to plan. En entré tager imod og giver adgang til det første og mindste værelse, der egner sig perfekt som kontor eller depotrum. Den rummelige vinkelstue ligger som det næste, hvor du får nemt ved at indrette med både spiseafdeling og sofagruppe. Også et velfungerende køkken er at finde i stueplan, og derudover er der et praktisk bryggers, et godt soveværelse med skabsplads og boligens badeværelse med badekar og vaskemaskine. Oveni boligarealet findes en udestue på 23 kvadratmeter med brændeovn, hvor du har panoramaudsigt over den dejlige have samt marken foran stuehuset. Herfra kan du således nyde udsynet uanset vejr og temperatur.

Velkommen!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...