Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Helledivej 1
9380 Vestbjerg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 9,0
Udbetaling -
Sagsnummer 3315
 • Boligareal
  181 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  9,0
 • Driftsbygninger
  672 m²

Skøn ejendom i fantastiske omgivelser

Fantastisk og stemningsfyldt ejendom der er skønt placeret nær både byen og naturen. Her kan du føle dig hjemme, sænke dine skuldre, og nyde hverdagen i naturskønne omgivelser. Hvis udsigt over åbne marker med rigt dyreliv lyder som noget for dig - så læs mere her.

OMRÅDE:
Med denne fantastiske ejendom kommer du til at bo landligt og bynært på én og samme tid. Byen Vestbjerg rummer alt hvad en familie skal bruge i en travl hverdag, hvor byen bl.a. har et godt udvalg af dagligvarebutikker og børnehaver. Byen byder derudover på en populær skole, gode idrætsfaciliteter og et fantastisk sammenhold. Vestbjerg har dog også den force, at den ligger nær skøn natur. Her kommer du til at bo tæt på fantastiske Hammer Bakker, der altid indbyder til en gåtur i fredelige omgivelser. På Helledivej 1 er der dog mere natur at komme efter. Her bliver du mødt af skønne udendørsarealer, hvor der både er shelter, to store søer, hvor også isfugle og fiskehejrer holder til. Der er et hav af forskellige planter, bær- og blomsterbuske, frugttræer, et 200 meter langt frodigt læhegn langs marken med rigt insektliv. I den glidende overgang fra græsplane til mark ses jævnligt bl.a. fasaner og rådyr.

EJENDOMMEN:
På Helledivej 1 får du et rummeligt stuehus på hele 181 m2, hvor der er god plads til hele familien. Boligen er løbende renoveret og fremstår velholdt, men køber kan stadig sætte sit personlige præg. Desuden er der netpudset facade. Udover stuehuset er der adskillige anvendelige udhuse, der kan anvendes til enhver hobby.

INDRETNING:
Stuehuset indeholder i stueplan: Badeværelse med kar. Stor stue med udsigt til egen naturskønt område med marker og søer. Spisekøkken i landlig stil. Godt regulært værelse. Baggang med trappe til 1. salen som indeholder: 2 værelser og badeværelse med bruseniche. Her finder du altså en velholdt bolig, der er beliggende i fantastisk omgivelser. Du får ligeledes en fantastisk udsigt fra flere af boligens indbydende rum, hvor man jævnligt kan få øje på det rige dyreliv der eksisterer lige udenfor.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.