Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Mejlstedvej 45
9380 Vestbjerg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 5.750.000
Areal ha 11,7
Udbetaling 290.000
Sagsnummer 3431
Gem Gemt
 • Boligareal
  260 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/9
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1927
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  11,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  600 m²

Flot lystejendom med rødstens stuehus

UDBYDES I BUDRUNDE:
Budfrist: den 20-04-2021 KL. 12.

Fantastisk og stemningsfyldt ejendom der er skønt placeret nær både byen og naturen. Her kan du føle dig hjemme, sænke dine skuldre, og nyde hverdagen i naturskønne omgivelser. Hvis udsigt over åbne marker med rigt dyreliv lyder som noget for dig - så læs mere her.

OMRÅDE:
Med denne fantastiske ejendom kommer du til at bo landligt og bynært på én og samme tid. Byen Vestbjerg rummer alt hvad en familie skal bruge i en travl hverdag, hvor byen bl.a. har et godt udvalg af dagligvarebutikker og børnehaver. Byen byder derudover på en populær skole, gode idrætsfaciliteter og et fantastisk sammenhold. Vestbjerg har dog også den force, at den ligger nær skøn natur. Her kommer du til at bo tæt på fantastiske Hammer Bakker, der altid indbyder til en gåtur i fredelige omgivelser.

EJENDOMMEN:
På Mejlstedvej 45 får du et flot rødstens stuehus på hele 260 m2, hvor der er god plads til hele familien. Boligen er løbende renoveret og fremstår velholdt, men køber kan stadig sætte sit personlige præg. Udover stuehuset er der gode anvendelige udhuse, der kan anvendes til enhver hobby.

INDRETNING:
Velkommen indenfor i stuehuset der indeholder i stueplan: Entré med originalt terrassogulv. Flot stor spisestue med dobbelt dør til opholdsstue og igen til hyggestuen. De 3 stuer ensuite ligger alle mod syd, med et skønt lysindfald. Pænt køkken. Gæstetoilet. Baggang. Bryggers og lille kontor/depot. Forstue med trappe til 1.sal, der er indrettet med stort soveværelse og 2 store værelser samt badeværelse med bruseniche. Desuden uudnyttet loft til opmagasinering. Her finder du altså en velholdt bolig, der er beliggende i fantastiske omgivelser. Du får ligeledes en fantastisk udsigt fra flere af boligens indbydende rum, hvor man jævnligt kan få øje på det rige dyreliv der eksisterer lige udenfor.

KONTAKT MÆGLER FOR MATERIALE - 9310@nybolig.dk

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.