Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Milbakvej 64
9381 Sulsted

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.250.000
Areal ha 7,7
Udbetaling 165.000
Sagsnummer NL6370
 • Boligareal
  245 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/8
 • Byggeår
  1924
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  7,7
 • Prishistorik
  -7%
 • Driftsbygninger
  128 m²

Skøn landejendom tæt på Aalborg

Er du på udkig efter drømmeboligen, der skal danne rammen om de næste mange års boligliv? Et sted, hvor der er plads - både til den store familie, men fx også til at dyrke sine hobbyer i store lokaler eller måske have hjemmeerhverv/hjemmekontor? Og et sted, hvor der er fred og ro i landlige omgivelser, uden at det bliver kedeligt?

Den charmerende landejendom her på Milbakvej 64 er sandsynligvis alt det, du har drømt om - og mere til.

I et naturskønt område mellem de to nordjyske byer Nørresundby og Brønderslev ligger denne gård placeret i den lille by Milbakken. Her er der virkelig plads til store armbevægelser på den smukke grund med de tilhørende tilbygninger. Fx får man en lækker, stor og opvarmet garage, hvor der er rig mulighed for at opbevare cykler og crossmaskiner eller nørkle med værktøj i sit eget hjemmeværksted. Har I hund er der klargjort til eventuel hundegård med udgang fra garagen. Omkring ejendommen er der flere solterrasser at vælge mellem i sommermånederne, og fra gårdspladsen kan man nyde synet til marken og til områdets råvildt, der ofte kigger forbi og pusler rundt ved læmuren. Endelig byder udearealerne på en smuk natursø med masser af guldfisk. Dertil en ekstra terrasse ved drivhuset og grøntsagskasserne, der står i læ af den lille grantræsplantage, hvor det årlige juletræ kan fældes.

Huset er rummeligt og lyst med flere renoverede afdelinger. Den store, åbne entré, det ene badeværelse med både karbad og brus samt det moderne køkken-alrum blev således renoveret i 2009. Der er fokus på plads, åbenhed og samvær i den praktiske indretning, som endvidere byder på en god dagligstue samt seks værelser i alt. To af disse værelser ligger i husets "teenagerafdeling", som har egen indgang og ligeledes adgang til bad og udgang til egen gårdhave.

Der er kun 4 km til Sulsted, hvor indkøb, skole, børnehave og fritidsaktiviteter findes.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: