Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Pindbrovej 35
9430 Vadum

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 11,0
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 281410
Gem Gemt
 • Boligareal
  146 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1850
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  11,0
 • Prishistorik
  -9,3%
 • Driftsbygninger
  100 m²

LYS LANDEJENDOM MIDT I FREDFYLDTE OMGIVELSER

MIDT I SKØN NATUR. Forenden af den blinde vej Pindbrovej, finder I denne lysfyldte landejendom, som i høj grad appellerer til den store børnefamilie, der ønsker en placering i naturskønne omgivelser med masser af plads og luft omkring sig.

OMRÅDE:
På adressen er I omgivet af smuk natur, som I kan nyde med gode gåture... Hertil er I på adressen nær gode indkøbsmuligheder med Spar og Rema syv min. væk. Vadum midtby finder I fire km. væk, og her er der skole, idrætsfaciliteter og svømmehal. Ungerne kan cykle til Vadum Skole, og nær adressen er busstoppesteder, som sikrer jer en nem vej videre. Fra adressen kan I ydermere køre til Aalborg på bare tyve min.

EJENDOM:
Ejendommen daterer sig tilbage til 1850, og den fremstår velholdt inde såvel som ude. På de 11 hektar jord, er der rig mulighed for at boltre sig. Huset omkranses af en stor, ugeneret have, som inviterer til en masse sjov og leg. Hér kan familien spille rundbold, eller I kan samles om et bål og nyde roen, der omgiver jer. Grunden byder endvidere på to terrassemiljøer, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og nyde roen. Udendørs er ydermere en garage og et stort værksted.

INDRETNING:
Indendørs kan I se frem til et stort køkken, som ligger i åben forbindelse til en lys spisestue. Køkkenet indeholder alle hårde hvidevarer og plads til at være flere om den daglige madlavning. Fra spisestuen kan I gøre rummet større ved at åbne terrassedørene og forbinde husets inde- og udeliv. Hertil rummer huset et stort stuemiljø, hvor der eksisterer et fortrinligt lysindfald, der strømmer ind gennem de mange vinduer.

De resterende kvadratmeter i husets stueplan udfolder sig på to store værelser, der begge nyder godt af et naturligt lysindfald. Hertil får I en stor entré og et rummeligt badeværelse med gulvvarme.

På første sal venter et lyst værelse, som har udgang til en dejlig, sydvestvendt altan.

Hjerteligt velkommen!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.