Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Plesnervej 80
Arentsminde
9460 Brovst

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.125.000
Areal ha 3,3
Udbetaling 60.000
Sagsnummer V3543
 • Boligareal
  125 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  1935
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  3,3
 • Prishistorik
  -4,3%
 • Driftsbygninger
  642 m²

Fritidslandbrug ved Arentsminde

Skal drømmen opfyldes her?

Drømmer I om at komme på landet - og vil have jord til et par heste? eller mulighed for at "makke" med biler, motorcykler e.l.? og til fornuftig pris? (HER ER OGSÅ MULIGHED FOR FRASALG AF 3 HA JORD - tilbud foreligger)

Ja så er Plesnervej 80 et rigtig godt bud på "drømmens opfyldelse"...

Med godt 3 hektar jord lige ved ejendommen er der rigtig gode muligheder for at inddele markerne i flere folde - og der er også plads til en ridebane.
Jorden er p.t. udlejet med en årlig lejeindtægt på kr. 7.500. Mulighed for at fortsætte forpagtning eller overtage jorden selv i 2018.

Udbygninger består af nyere maskinhus med MASSER af mulighed for værksted, opbevaring - ja kun fantasien sætter faktisk grænser; ældre maskinhus samt stald og værksted i forbindelse med stuehuset.

Stuehuset indeholder:

entre med trappe til 1. sal, renoveret køkken (Svane) med masser af bord- og skabsplads i åben forbindelse med alrum/stue; derudover 2 værelser i forbindelse med stue, lyst badeværelse med skabsarrangement og bruseniche og dejligt funktionelt vaskerum. På 1. sal: 2 værelser, depotrum samt soveværelse med udgang til altan.

Fra stuehus adgang til udbygninger, hvor der bl.a er viktualierum, depotrum - og ikke mindst et rigtig godt hobbyværksted/garage med port.

Meget lav varmeudgift p.g.a. nye vinduer i stuehuset samt nyt fyr fra 2014.

Ejendommen har indlagt Stofa fiberbredbånd 80/80 Mbit/s.

ALTSÅ: en ejendom, hvor man virkelig får mulighed for at udfolde sig; og med relativ kort afstand til indkøbsmuligheder i Aabybro, Halvrimmen, Brovst - og under ½-times kørsel fra Aalborg.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: