Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Herredsvejen 176
Klejtrup
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.895.000
Areal ha 4,9
Udbetaling 195.000
Sagsnummer 20190177
 • Boligareal
  288 m²
 • Kælderstr.
  34 m²
 • Rum
  1/10
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1893
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  4,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  427 m²

Idyllisk beliggende landejendom med plads til dyrehold

Tilbagetrukket fra vejen med en ugeneret beliggenhed finder man denne yderst velholdte landejendom, der leder efter en ny familie, der gerne vil bo med højt til himlen. Udover et flot stuehus på 288 kvm i to plan plus en kælder på 34 kvm får man 2 rummelige haller og en garage med værksted og fyrrum. Den ene hal er indrettet med en gildesal og en lejlighed med køkken og bad med sauna. I den anden hal er der rig mulighed for at lave hestebokse m.m. Til ejendommen hører 4,9 ha jord, der både har gode indhegninger og skovområder med et rigt dyreliv. Med en ejendom som denne er det svært at se, hvor der skulle være begrænsninger i, at udleve drømmen om det gode liv på landet. Her kan man give familien plads og rum ligesom der er plads til både legekammerater og afholdelse af store fester m.m.
Et par kilometer væk ligger Klejtrup, der er en velfungerende by i udvikling. Her er både et friluftsbad og en naturbørnehave på vej. I byen findes der allerede en børnehave, en god skole, hvortil der kører skolebus, en idrætshal med springgrav, en kro og grillbar, en bager samt en god Brugs og ønsker man det, bliver man hurtigt en del af det velfungerende foreningsliv i byen, der også har en sø med Verdenskortet i miniudgave med søer, floder og bjerge m.m.
Stuehusets planløsning passer godt til familielivet. Her får man et stueplan med køkken-alrum og viktualierum, 2 rummelige stuer med franske døre, et rummeligt badeværelse med hjørnebadekar og bruser, et kontor samt et praktisk bryggers og en flot hall.
På førstesalen finder man 4 store værelser, gode garderobeløsninger, et badeværelse med bruseniche og en rummelig repos.
Uderummet er en skøn oase, hvor man kan gå på opdagelse på egen grund. Her er mange specielle træer med bl.a. valnøddetræ og kastanjetræ ligesom der er græsarealer, flisebelagte områder og et drivhus.
Til ejendommen hører tillige en ældre staldbygning, der senest har huset høns, så man kunne starte dagen med et frisklagt æg.
Tag familien med ud og se denne fantastiske ejendom, som vi glæder os rigtig meget til at vise jer.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: