Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hjedsvej 6
Valsgård
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.625.000
Areal ha 6,6
Udbetaling 134.999
Sagsnummer 5112039
Gem Gemt
 • Boligareal
  220 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1908
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  590 m²

Velholdt og harmonisk landbrugsejendom

Her kan drømmen om en velholdt landbrugsejendom gå i opfyldelse - ejendommen uden for Valsgård ligger naturskønt og byder på den skønneste udsigt over det åbne landskab og med gode muligheder for mindre dyrehold. Det er svært ikke at blive imponeret af denne ejendoms idylliske fremtrædende med hyggelige sprosset vinduer, der tilføre ejendommen den helt rigtige stil. Jorden er beliggende omkring ejendommen og en del heraf er d.d. udlejet

Ejendommen har en perfekt beliggenhed, hvis du er på udkig efter landelig idyl, men stadig ønsker at bo tæt på byens mange muligheder - du er med beliggenheden på Hjedsvej 6, kun ca. 5 min, kørsel fra Valsgård, der byder på alt hvad familien behøver i hverdagen bl.a. daginstitutioner, skole, idrætsfaciliteter og dagligvareforretning. Som et stort plus skal nævnes at skolebussen stopper tæt på ejendommen.

Ved ankomsten til den indre gård bliver du mødt med et inspirende indtryk af ejendommens mange muligheder, 3 omkransende bygninger og et grusbelagt areal og den mest hyggelige gårdsplads, hvor man i sommerhalvåret kan opholde sig ganske ugeneret og nyde den danske sommer. Udover stuehuset med et boligareal på 1220 kvm. tæller de 3 bygninger 590 kvm., der kan bruges til maskinehus, opbevaring, værksted samt stor dobbelt garage.

Stuehuset byder velkommen indenfor i den kombinerede entré og bryggers, hvorfra der er opgang til førstesalen. Herfra ledes man direkte ind i den store stue, som er nem at indrette med både spisestue, opholdsstue og flere hyggekroge. Stuen er i åben forbindelse til det flotte køkken med spiseplads, hvor familien kan samles om måltiderne. Fra den store stue er der udgang til den hyggelige udestue, der ikke kun forlænger sommerhalvåret, men også invitere haven "ind" takket være de mange glasvinduer - her er selvfølgelig også udgang til haveområdet. Herudover rummer stueplan tre gode værelser, hvoraf de to er med faste skabe og et stort badeværelse med bordarrangement og bruseniche. Førstesalen byder på repos, fire rummelige værelser, depot og badeværelse med bordarrangement og bruseniche.

Grunden er anlagt med en helt fantastisk have med dejlige terrassemiljøer, store træer, plæne og smukke planter. En sand perle.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.