Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Karlsmøllevej 3
Karls
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.840.000
Areal ha 2,0
Udbetaling 145.000
Sagsnummer 5197059
Gem Gemt
 • Boligareal
  276 m²
 • Kælderstr.
  20 m²
 • Stue/Vær
  1/11
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1924
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  885 m²

Pæn ejendom

Sjældent set. Så kort kan det siges. Du ser det med det samme, du køre ind ad indkørslen. Dette landsted rummer alt hvad en familie kan ønske sig og meget mere til. En smuk hovedbygning, som er moderniseret i en helt særlig og gennemtænkt stil, - så gennemført, at det er en sand fryd for øjet. Dertil kommer de store og anvendelige udbygninger med blandt andet plads til mindre dyrehold, værksted og ladebygning - ønsker du at drive erhverv fra hjemmeadressen er dette også en mulighed da her er indlagt 80 ampere og så er der indlagt fibernet, der sikre et hurtigt internet.

Med et boligareal på 276 atmosfærefyldte, stilfulde og ikke mindst, velholdte kvadratmeter i 2 plan og herudover en kælder på 20 kvadratmeter er dette en ejendom i den absolutte bedste ende af skalaen.

Når du træder ind over dørtrinet bliver du mødt af den skønne hall, hvor man straks bemærker husets volumen, elegante stil og gedigne håndværk. Stueplan rummer hele tre værelser, hvoraf det ene er ideel til kontor, to flotte stuer en suite der er fuldkommen smagløst indrettet med både spisestue og opholdsstue, det romantiske landkøkken er med smukke fyldningslåger og charmerende detaljer og så er her god plads til både at lave hverdagsretter og kreere lækre anretninger til middagsselskaber i gode venners lag. Herudover rummer stueplan en flot baggang med adgang til det skønne badeværelse med elementer fra Invita Nordic i samme stil som køkkenet, så den røde tråd går igen. På husets førstesal findes to repos, hele fem værelser og et multi-rum.

Grunden og beliggenheden er fuldstændig uovertruffen. Er du til naturoplevelser med fremragende vildtrigdom og fantastisk dyreliv har du her muligheden med denne ejendom i et fantastisk smukt område. Et sandt fristed af fred og ro, hvor du i pagt med naturen kan følge årstidernes skiften.

Her kommer du til at bo naturskønt og alligevel tæt på Valsgård by, som byder på skole, daginstitution, sportsfaciliteter og indkøbsmulighed. Skal du på større indkøb, kan disse klares i Hobro eller Hadsund, som kan nåes på cirka 15 minutter. Er du til naturskønne oplevelser er der fra ejendommen også kort afstand til de skønne naturperler som Mariager Fjord, Bramslev Bakker og Stinesminde

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.