Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Lillemøllevej 35
Hvornum
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 15,1
Udbetaling -
Sagsnummer 4798068
 • Boligareal
  230 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/9
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1915
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  15,1
 • Driftsbygninger
  320 m²

Ejendom med formidabel natur og egne søer

Drømmer I om, at leve i pagt med naturen, i en særdeles tidsvarende bolig? Så bør I se nærmere på Lillemøllevej 35!
Ejendommen er ideel for familien somønsker fred og ro, og samtidig ikke vil være langt fra byens bekvemmeligheder. I får her en drømmeejendom, med helt formidabel natur med egne søer og kun 8 km til Hobro by, 4 km til motorvejen og skolebussen stopper lige uden for døren.

Med nøglerne til Lillemøllevej 35 følger en renoveret ejendom på 230 gode boligkvadratmeter - samt 15 ha jord, som er placeret umiddelbart omkring ejendommen og er økologisk dyrket.

Stuehuset fremtræder lyst og velholdt overalt. Fra den murede dobbelt carport er der direkte adgang til den kombinerede for-og baggang, der også fungere som bryggers, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Når man træder videre ind i ejendommen, kommer man til en stor fordelingsgang, hvor man straks føler sig godt tilpas og velkommen. Gangen fordeler til resten af huset, bla til stort og lyst badeværelse med jacuzzi samt det store køkken/alrum med plads til hele den udvidede familie. I køkkenet bliver man bliver naturligt draget af det store vinduesparti ud mod haven, hvorfra man virkelig kan nyde udsigten til sø og de bakkede marker. Der er let adgang til den store terrasse gennem skydedør i alrummet, så morgenkaffen kan nemt nydes omkranset af den smukke natur. I stueplan finder I desuden stor stue, med trappeopgang til 1. salen, viktualierum samt to værelser.
Bevæger I jer op af trappen til 1 salen, kommer i op i endnu en hyggelig stue med et fantastisk lysindfald og her kan man igen nyde den enestående udsigt igennem et flot glasparti, som giver panoramaudsigt til sø og marker. 1. salen byder derudover på stort badeværelse med bruseniche og hele 4 værelser, hvoraf det ene er indrettet med walk-in closet.

Udover stuehuset er der en 320 kvm stålbuehal med fast gulv og vægge samt stål tag. Hallen er indrettet med fyrrum, maskinhus samt løsdriftsstald og bokse til dyrehold. Jordarealet består af græsmarker og skov. Skoven består af naturskov, nordmannsgran og masurbirk. Jorden er kuperet og indbyder til jagt og vandreture. Ved stuehuset er der ridebane, stor græsplæne samt frugttræer og bærbuske.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: