Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Monstrupvej 3
Monstrup
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.695.000
Areal ha 23,4
Udbetaling 185.000
Sagsnummer 4629127
Gem Gemt
 • Boligareal
  133 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/4
 • Byggeår
  1872
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  23,4
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.078 m²

Landbrugsejendom beliggende i naturskøn område og med 23,44 ha. jord.

Her kan drømmen om en dejlig landbrugsejendom gå i opfyldelse. Med nøglerne til Monstrupvej 3, hører en trelænget landbrugsejendom med fritliggende stuehus samt et dejlig jordtilligende på i alt på 23,44 ha.
Ejendommen er beliggende tæt på Valgård by, som byder på alt hvad en familie skal bruge i hverdagen. Her kan nævnes daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og dagligvareforretning. De større indkøb kan klares i Hobro by, som kan nås på cirka 10 minutters kørsel.
Stuehuset byder velkommen i entré, hvorfra der er adgang til rummeligt køkken. Køkkenet byder på godt med skabsplads og mindre spisebordsplads. Fra køkkenet er der adgang til to stuer en suite. Den første stue er stor og rummelig med gode indretningsmuligheder. Imellem stuerne er der en halvbue åbning, som skaber et hyggeligt indtryk. Den anden stue egner sig godt til dagligstue, hvor der er plads til sofagruppe og en god lænestol. I denne stue finder i også brændeovnen, som giver en dejlig varme i huset i de kolde vintermåneder. Stueetagen byder desuden på badeværelse med bruseniche og mulighed for at etablere vaskesøjle samt et værelse, hvorfra der er trappeopgang til husets 1 sal.
Her kommer I op til stort repos, som kan benyttes som multirum, stue eller her kan indrettes med kontorplads. På førstesalen finder I to store værelser. Det er pt. kun de to værelser, som vægter boligkvadratmeter.
Driftbygningen indeholder ældre staldbygning, ladebygning, maskinhus og masse af plads til opbevaring.
Jorden er beliggende omkring ejendommen og der er 20,5 ha. ha. der er udlejet som er alm. agerjord med betalingsrettigheder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.