Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Nørregårdsvej 10
Kielstrup
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 5,6
Udbetaling -
Sagsnummer 4415057
 • Boligareal
  234 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1937
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  5,6
 • Driftsbygninger
  914 m²

Idyllisk landbrugsejendom med egen skov, eng samt sø

Nu udbydes dette pæne og præsentable landbrug , som er omkranset af grønne arealer i udkanten af Kielstrup, for enden af lukket vej. Du har her et stort moderniseret stuehus, som ligger for sig, samt 3 hvide længer, hvoraf de 2 omkranser den mest hyggelige gårdsplads, hvor man i sommerhalvåret kan opholde sig ganske ugeneret og nyde den danske sommer. Af ejendommens sidegevinster kan bl.a. nævnes tag fra ca. 2007, gulvvarme i hele stueetagen, bryggers fra ca. 2011, plastikvinduer fra 2007.

Ejendommen er beliggende på en ca. 5,6 ha stor og pragtfuld grund, der bl.a. byder på lille sø samt eng i naturskønne og rolige omgivelser. Engen er i dag udlejet for 7.000,- og beliggende ud til Kielstrup Sø. - du får med andre ord naturen helt tæt på. Der er også let adgang til naturen langs Mariager Fjord samt tæt på det idylliske fiskeområde ved Stinesminde. Selvom omgivelserne er så naturskønne, tager det ikke mere end ca. 5 -7 minutter at køre til Valsgård, som bl.a. tilbyder dagligvarebutik, børnehave og sportshaller - skolegang sker også i Valsgård... Lad jer ikke begrænse - her får I faktisk hele pakken - nærhed til by, nærhed til natur og god kvalitet.

Der er mulighed for tilkøb af 8,6 ha. skov.

Stuehuset ser utroligt smukt ud, som det står med sine røde murstensfacader, smuk kvist og flot teglstenstag fra ca. 2007. Boligen byder velkommen indenfor rummelig entré. Kæmpe stue med flotte stuklofter og rosetter, stuen er naturligt opdelt med spisestue, tv-opholdstue og med plads til skønne hyggekroge - stuen er indrettet med store vinduer, der tilfører rummet en masse lys, luft og rummelighed. Utrolig nydeligt køkken med spiseplads, der er flot renoveret. Stort soveværelse med udgang til terrasse. Baggangmed opgang til førstesalen og direkte forbindelse til funktionelt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Pænt badeværelse med lyst bordarrangement og bruseniche og selvfølgelig med gulvvarme. Førstesalen byder på 3 rummelige værelser, hvoraf det ene er med fast skab samt stort depotrum.

En del af grunden af er anlagt med en helt fantastisk have med dejligt terrassemiljø, store træer, plæne og smukke blomster. En sand perle, hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde stilheden og synet ud over haven og den omkransende natur.

Udhusene indeholder fyrrum, staldbygning og ladebygning, så her er masser er plads til dyrehold eller hobbys.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: