Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Skivevej 85B
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 52,0
Udbetaling -
Sagsnummer 5557080
Gem Gemt
 • Boligareal
  236 m²
 • Kælderstr.
  20 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1876
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  52,0
 • Prishistorik
  +103,7%
 • Driftsbygninger
  3.458 m²

En fantastisk hesteejendom, som har det hele.

Vi har nu fornøjelsen af, at udbyde denne fantastiske hesteejendom, som grænser op til skov og Ådalen samt Fyrkat og i udkanten af Hobro by. Ejendommen er lige til at rykke ind i, for både mennesker og heste. Her er det hele: et super godt stuehus, ridehal fra 2012, rytterstue fra 2013, stalde, folde, 20x60 dressurbane og 45x45 springbane begge med fiberbund og gode ridemuligheder i naturskøn område.

Her er maser af hegnede folde og arealet er velplanlagt, så det fungerer praktisk og godt i hverdagen - også til mange heste. Staldende indeholder 33 hestebokse som er fordelt på 3 staldafsnit, sadelrum, foderrum mv - og andre gode ting som f.eks. gode p-forhold.

Når du træder ind over dørtrinnet bliver du mødt af den lyse entré, der er i åben forbindelse til fordelingsgang, der fordeler til badeværelse med bruseniche og to store værelser. Husets hjerte og familiens samlingspunkt er det dejlige køkken/alrum i åben forbindelse til den lyse stue. Invita køkkenet fra 2007 er holdt i ægte nordisk stil med smukke fyldninger og glaslåger med sprosser. Stuen i åben forbindelse til køkken/alrummet er nem at indrettet med sofagruppe og hyggekroge og så er der selvfølgelig udgang til den lækre træterrasse , og som en ekstra detalje i stuen er der brændeovnen. Herudover rummer stueplan et funktionelt bryggers og et viktualierum. Der er gulvvarme overalt i stueplan på nær i det ene værelse. Husets førstesal er indrettet med tre store værelser, hvoraf det ene tidligere har været delt i to og et andet værelser har adgang til walk-in closet samt badeværelse.

En stemningsfuld lukket haven der er tilplantet med alle mulige skønne planter og buske, som afløser hinanden på forskellige årstider. Haven er opdelt med flere rum og forskellige oplevelser, og sågar en havedam og havepavillion med panoramavinduer, så kigget over dammen kan nydes. Her er en skøn gårdsplads og de store udbygninger tæller et samlet areal på 2.043 kvm. og er fordelt på stalde, dobbelt garage, fyrrum og lade. Herudover findes ridehal på 1.432 kvm.fra 2012 med 20x60 ridebane med fiberbund.
Det samlede jordareal udgør ca.7,2 ha., som er fordelt med ca. 2,5 ha. skov og ca. 3,5 ha. folde og ridebaner.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.