Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Søvangen 15
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 6,8
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 3869036
 • Boligareal
  155 m²
 • Kælderstr.
  7 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  272 m²

Velholdt landejendom med plads til dyr

Denne velholdte og harmoniske ejendom er beliggende i Snæbum tæt på Hobro. Bygningerne har en flot uspoleret harmoni som vinkelejendom - der er 3 længer og udbygningerne er i god stand. Her er bl.a. plads til næsten alle former for hobby, ridebane, stalde med bokse, og en god stor dobbelt garage med værkstedsplads. Ejendommen er med 6,83 ha. jord, som er beliggende omkring ejendommen i naturskønne omgivelser. Der er ca. 6 ha. jord som er udlejet for 1 år af gangen hvoraf ca. 5,5 ha. er agerjord.

Uanset om der er behov for plads til dyr, naturelskeren, hobby, børn eller blot den pladskrævende familie, er denne ejendom særdeles velegnet.

Stuehuset byder velkommen indenfor via lys entré, hvor man med det samme fornemmer det skønne indeklima, fra boligens genvex anlæg. Lyst badeværelse med bruseniche og og bordarrangement. Køkken som er i åben forbindelse til stor stue med brændeovn - de charmerende vinduer med sprosser giver ejendommen et skønt udtryk og ikke mindst lækkert lysindfald - fra stuen er der udgang til skøn gårdhave, som er anlagt med skøn solrig terrasse, med markise, som giver mulighed for en overdækning. Stort funktionelt bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og ikke mindste familiens sko og overtøj. Lille teknik rum med oliefyr. Lækkert badeværelse fra 2010 med spa, sauna, bruseniche og bordarrangement. 2 gode værelser, hvor der fra det ene værelser er adgang til stort depot. Baggang med direkte udgang til stor dobbelt garage på den ene side og stor terrasse område på den anden. 2 rummelige værelser, hvoraf det ene er med fast skab.

En rummelig og godt indrettet bolig, uanset om man har mindre eller større børn.

En ejendom med masser af muligheder, der skal ses.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: