Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Søvangen 15
Snæbum
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.395.000
Areal ha 6,8
Udbetaling 120.000
Sagsnummer 5532060
Gem Gemt
 • Boligareal
  155 m²
 • Kælderstr.
  7 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  308 m²

Velholdt landejendom med plads til dyr

Denne velholdte og harmoniske ejendom er beliggende i Snæbum - tæt på Hobro. Bygningerne har en flot uspoleret harmoni som vinkelejendom - der er 3 længer og udbygningerne er i god stand. Her er bl.a. plads til næsten alle former for hobby, ridebane, stalde med bokse, og en god stor dobbelt garage med plads til værksted.

Ejendommen er med 6,83 ha. jord, som er beliggende omkring ejendommen i naturskønne omgivelser. Der er ca. 6 ha. jord som er udlejet for 1 år af gangen hvoraf ca. 5,5 ha. er agerjord.

Uanset om der er behov for plads til dyr, naturelskeren, hobby, børn eller blot den pladskrævende familie, er denne ejendom særdeles velegnet. Fra adressen er der kun cirka 13 minutter ind til Hørby Skoleby, som bl.a byder på skole, børnehave, vuggestue, idrætsfaciliteter og indkøb. Skal de større indkøb klares kan dette ordnes i Hobro, som bl.a. byder på en hyggelig gågade med special og dagligvarebutikker og ikke mindst et skønt havneområde.

Boligens gæster bydes velkommen indenfor via lys entré, hvor man med det samme fornemmer det skønne indeklima, fra boligens genvex-anlæg. Herfra ledes du videre ind til det lyse køkken med flotte malede fronter og så er her masser af plads til at kreere lækre anretninger til middagsselskaber i gode venners lag. I åben forbindelse til køkkenet findes den skønne stue, hvor de sprossede vinduer fint sørger for , at lyset strømmer ind igennem rummet og brændeovnen bidrager til varme og hygge. Fra stuen er der udgang til terrassemiljø og havesiden. Lyst badeværelse med brus, som også fungerer som gæstetoilet. Fra stuen er der adgang baggangen, der fordeler til to gode værelser og har udgang til den dobbelte garage på den ene side og udgang til gårdhaven på den anden side. Gårdhaven er anlagt med en skøn solrig terrasse med markise, som giver mulighed for en overdækning. Herudover rummer boligen et stort badeværelse fra 2010 med spa, sauna, bruseniche og bordarrangement. Stort funktionelt bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og ikke mindste familiens sko og overtøj. Lille teknik rum med oliefyr samt to gode værelser, hvor der fra det ene værelse er adgang til stort depot.

En rummelig og godt indrettet bolig, uanset om man har mindre eller større børn og så er der indlagt fibernet .

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.