Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Tingvej 10
Kielstrup
9500 Hobro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.995.000
Areal ha 17,4
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 4831078
Gem Gemt
 • Boligareal
  146 m²
 • Kælderstr.
  6 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1938
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  17,4
 • Prishistorik
  -9,1%
 • Driftsbygninger
  503 m²

Landsted i naturskønne omgivelser Landsted i naturskønne omgivelse

Du må gerne have høje forventninger, når du kører op ad vejen til adressen på Tingvej 10 i Kielstrup. Den smukke hvide ejendom med den fortryllende have sender et signal om noget præsentabelt og pragtfuldt længere fremme på din vej - og vi lover at du ikke bliver skuffet.

Ejendommen byder på ca. 17,3 ha jord. Jorden er beliggende omkring ejendommen og en del heraf er udlejet som agerjord og til juletræer. Den årlige leje er ca. 27.000.
Årenes indsats fra kyndige håndværker hænder har alt i alt skabt en perle af en landejendom, der er præget af dens enestående omgivelser. Af ejendommens forbedringer kan bl.a. nævnes køkken fra 2015, plastikvinduer, gildesal fra 2007 og førstesalen er moderniseret i 2005.

Ved ankomsten til den indre gård bliver du mødt med et inspirende indtryk af ejendommens mange muligheder, 3 omkransende bygninger og et grusbelagt areal. Udover stuehuset med et boligareal på 146 kvm. tæller de 3 bygninger 622 kvm., der kan bruges til maskinehus, opbevaring, gildesal, værksted samt stor dobbelt garage - det er kun fantasien der sætter grænsen.

Stuehuset byder velkommen indenfor i den rummelige entré med garderobeplads og opgang til førstesalen. Husets hjerte og familiens samlingspunkt er det skønne køkken/alrum holdt i ægte skandinavisk stil med smukke hvide fyldningslåger og i alrummet kan familiens samlet omkring et lækkert måltid. Der er fra alrummet både udgang til grunden og direkte forbindelse til den store stue, der er smukt indrettet med både spisestue og opholdsstue, der strækker sig i en vinkel og de gode store vinduespartier lader fint lyset strømme ind igennem rummet. Fra stuen er der direkte udgang til de hyggelige terrasser. Helt i tråd med resten af boligens er indretningen lys, velholdt og imødekommende - således også i badeværelset, der giver plads til bruseniche og dobbelt håndvask. Førstesalen rummer stort repos, et lille lyst toilet og tre gode værelser, hvoraf det ene har adgang til walk-in closet og udgang til altan.

Her kommer du til at bo naturskønt og alligevel tæt på Valsgård by, som byder på skole, daginstitution, sportsfaciliteter og indkøbsmulighed. Skal du på større indkøb, kan disse klares i Hobro eller Hadsund, som kan nåes på cirka 10-15 minutter.

JordenJorden er beliggende omkring ejendom og har et samlet jordareal på 17,3 ha. hvoraf 4,78 ha. er agerjord og det er udlejet til den 31.12.2025, kontrakten kan opsiges af hhv. bortforpagter og forpagter med 5 mdr. varsel til forpagtningsårets udløb. Lejen er aftalt til kr. 19.598 pr. år. Endvidere er et jordareal udlejet til juletræer og aftalen løber til december 2021 og kan evt. forlænges til 2022. Lejen for disse to lejemål er samlet ca. kr. 27.000.

Jagt
Jagten er ikke forpagtet ud og sælger oplyser, at der er tale om en god og attraktivt jagt på ejendommen.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.