Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Brovej 7
9510 Arden

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.600.000
Areal ha 8,0
Udbetaling 180.000
Sagsnummer 03811117
 • Boligareal
  170 m²
 • Kælderstr.
  98 m²
 • Rum
  2/5
 • Byggeår
  1957
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  8,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  551 m²

Pragtfuld hesteejendomop til Rold Skov

Er du hesteelsker med stort H, og holder du af storslået natur samt store, åbne arealer med plads til familien og dine firebenede venner? Så er denne pragfulde ejendom i Arden det helt rette match. Foruden et stort stuehus samt en håndfuld gode driftsbygninger, der blandt andet inkluderer en hestestald, består ejendommen af knap 8 hektar jord, der foruden en hyggelig have og en idyllisk sø byder på store, græsbeklædte hestefolde. Ejendommen har en helt unik beliggenhed, for den grænser direkte op til Rold Skov, som der er en smuk udsigt til fra grunden.

For hesteentusiaster er beliggenheden det rene paradis. Blot 500 meter fra adressen ligger den lokale rideskole, og da ejendommen ligger på en privat vej, er her ingen trafik, så du kan færdes trygt og fredeligt på hesteryg. I skoven og rundt omkring ejendommen er der i øvrigt anlagt gode ridestier, og det er ikke sjældent, at du får et rådyr eller to at se. Der er i øvrigt kun omkring tre kilometer til et skønt område med en sø og en officiel mountainbikerute. Trods de landlige omgivelser tager det ikke mere en fem minutter på to hjul at nå ind til bymidten, hvor du blandt andet finder skole, daginstitution, togstation og supermarked.

Foruden en god hestestald med ni bokse udgøres driftsbygningerne af et mindre maskinhus og en bygning med plads til oplagring af halm og fodder. Herudover får du en dobbeltgarage og et isoleret værksted.

Selve hovedhuset rummer 170 boligkvadratmeter fordelt på et stueplan og en førstesal, og i tillæg hertil får du 98 m2 i en høj kælder. Mens førstesalen byder på tre store værelser, et badeværelse og en repos med kontorplads er stueplanet indrettet med to stuer en suite, badeværelse nummer to samt et dejligt køkken-alrum. Huset fremtræder i øvrigt i pæn stand, for det blev gennemrenoveret i 1995, og så sent som i 2005 er der lavet flere forbedringer.

Skal denne pragtfulde hesteejendom være din? Ring og hør nærmere i dag!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...