Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skørpingvej 50
Astrup
9510 Arden

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.995.000
Areal ha 8,0
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 5117039
 • Boligareal
  167 m²
 • Kælderstr.
  4 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1939
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  8,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  504 m²

Præsentabel landejendom med flot renoveret stuehus

Med adressen Skørpingvej 50 kommer du til at bo I den hyggelige landsby Astrup. Byen byder på både indkøb, børnehave og friskole - kort sagt her er alt hvad familien skal bruge i hverdagen. Der findes også flere daglige busforbindelser fra byen til de større byer.

Stuehuset gennemgik i 2006 en gennemgående renovering, som blev udført med respekt for ejendommens sjæl og bondegårdsidyl, og derfor bliver du mødt af en flot hvidpudset facade, glaserede teglsten og pæne sprossevinduer. Indenfor går en rød tråd igennem indretningen, som kan ses ved de flotte hvide vægge, gipslofter med spots og delvis akustiske felter i boligens stueplan og på førstesalen bliver du heller ikke snydt for den røde tråd - her kan bl.a. nævnes loft til kip og synlige hanebånd - og så er der overalt indvendigt tænkt på et sundt indeklima i form af genvex.

Der er to fine badeværelser, hvoraf det ene har bruser og bordarrangement, mens det andet er i en klasse for sig og er utrolig luksuriøst indrettet med stor bruseniche, dobbelt spa bad, masser af bord og skabsplads samt med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Husets hjerte og familiens samlingspunkt er det lækre køkken/alrum, hvor der både er plads til de spisende gæster eller man kan slå sig ned med en kop kaffe og få en dejlig samtale i køkkenet. Køkken/alrummet er med den skønneste karnap, det ikke blot spreder et fantastisk lysindfald i rummet, men også en hyggelig atmosfære, der er naturligvis også udgang fra alrummet til en hyggelig terrasse. En anden kvalitet er den hyggelige stue der ligger i åben forbindelse til alrummet kun adskilt med en skydedør. Funktionel entré, der er moderne indrettet med skabsvæg, herfra er der adgang til den store hall med opgang til førstesalen. Her er tre store værelser alle med faste skabe og skønne lysindfald i rummene.

Kun fantasien sætter grænsen, når det gælder anvendelsen af de omfattende udendørsarealer. I får her en ejendom, som både ude og inde fremstår yderst velholdt og harmonisk. Udhusene består af stor dobbeltgarage med el porte, en gennemført gildesal og dertilhørende køkken og toilet samt en stor hal med mange anvendelsesmuligheder. Det meste af jorden er landbrugsjord/ skov, som i dag delvis er udlagt med juletræer samt.agerjord.

Astrup ligger godt placeret mellem byerne Arden, Terndrup, Skørping og Hadsund, hvor indkøb også kan foretages - ønsker man et større udvalg kan Hobro nås på ca. 20 min. og både Randers og Aalborg på under ca. 40 min.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: