Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Erstedvej 25
Ersted
9520 Skørping

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.650.000
Areal ha 6,0
Udbetaling 135.000
Sagsnummer 00860520
Gem Gemt
 • Boligareal
  164 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1954
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  6,0
 • Prishistorik
  +32,5%
 • Driftsbygninger
  612 m²

Boliglandbrug i naturskønt område

Hvem ønsker ikke at bo i noget af Danmarks flotte natur med udsigt til Rebild Bakker, Rold Skov, Røde Mølle og Gravlev Ådal med Lindenborg å.

En absolut 1ér, hvad angår beliggenhed. Her er total ro, hygge og charme, så et oplagt og dejligt sted for naturelskere.

Ejendommen er højt og ugeneret beliggende på stor skrånende grund mod sydøst. Ejendommen er under udstykning og der forventes et jordareal på ca. 2 ha, hvilket gør det muligt med mindre dyrehold.

Det kuperede terræn på og omkring ejendommen, indbyder til hyggelige trave-/løbeture, masser af mulighed for at køre på mountenbike m.m.

Stuehuset, som generelt trænger til fornyelse/modernisering er indrettet med entré - ældre køkken - opholdsstue med udgang til terrasse - soveværelse - ældre badeværelse med bruseniche -
1. salen er indrettet med stort aktivitetsrum/hyggestue - stort børneværelse (evt. 2). Kælderen indeholder fyrrum - disprum. - viktualierum - baggang med dør ud.

Til ejendommen hører udhus som er indrettet med gl. stald - malkerum - ladedel. Over stalden er der støbt gulv og derfor meget opbevaringsplads.

Sælger udtaler om ejendommen:
Fra ejendommen er der adgang til 8 km - 10 km. lokale naturstier, der er forbundet med Regan Vest & Rebild Bakker området mod øst. Ejendommen har således adgang til et meget stort naturområde og til mange kulturelle tilbud fra Rebildcentret (www.rebildcentret.dk), Regan Vest og Rebildporten/Museum Rebild.

Ejendommen ejes af Niels Moes, der også ejer naboejendommen Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer. Han besvarer gerne spørgsmål på tlf. 98375200

Ring for fremvisning af denne skønne plet.

KAN OVERTAGES STRAKS!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.