Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ålborgvej 103
Hadsund
9560 Hadsund

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 7,9
Udbetaling -
Sagsnummer 4439067
 • Boligareal
  212 m²
 • Kælderstr.
  12 m²
 • Rum
  1/6
 • Byggeår
  1939
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  7,9
 • Driftsbygninger
  734 m²

Ejendom omgivet af skøn natur!

Landejendom med mange muligheder, herunder perfekt til dyrehold.
Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, så her er du privat når du er hjemme, hvor du samtidig kan nyde den dejligste udsigt ud over de åbne marker.
Her kan du bo i smukke landlige omgivelser med fantastisk natur, fred og ro. Der hører til ejendommen ca. 8 ha. jord.

Ejendommen har en perfekt beliggenhed, hvis du er på udkig efter landlig idyl. Med denne beliggenhed har du kun ca. 8 min. kørsel til Hadsund, der byder på flot ny skole, flere gode shoppingsmuligheder, gågade, kulturcenter, sportshal, svømmehal, fine pasningsmuligheder, aktivt foreningsliv med mange spændende arragementer for hele familien. Hadsund rummer alt til hverdagens behov.

Stueplan indeholder entré, spisestue, stor stue, hvorfra der er adgang til hyggelige udestue med dejlig lysindfald fra de store vinduespartier, samt udgang til overdækket flisebelagt terrasse, endvidere et rummeligt køkken med mulighed for spiseplads, værelse, lyst badeværelse med brus samt bryggers med opgang til 1. sal.
1. salen indeholder stor stue med udgang til sydvendt altan, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt ud over de åbne marker.

Udenomsarealerne er godt indrettet med både grusbelagt areal samt græsarealer og hyggekroge. Ejendommen er yderst velegenet til hestehold, da der er et stort markareal med indhegnet hestefold.

Udover stuehuset med et boligareal på 160 kvadratmeter, rummer ejendommen bla. udbygning på i alt 540 kvadratmeter, der er opført i 2007. Udbygningen er opdelt i lade og stald. Bygningen er yderst anvendelige til hestehold, maskinhus, værksted ol.
Ydermere er der præsentabelt maskinhus på ca. 200 m2

Dette her er mulighedernes sted og drømmer du om at give dine børn en tryg og god påvækst, hvor der er plads til fordybelse og dyrkelse af pladskrævende hobbyer, så er stedet her et besøg værd.

Ring allerede i dag på tlf. 9857 1557 eller 9560@nybolig.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af denne spændende ejendom.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: