Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Ny pris

Risgårdvej 17
9600 Aars

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.888.000
Areal ha 2,8
Udbetaling 145.000
Sagsnummer 18272
 • Boligareal
  161 m²
 • Kælderstr.
  16 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1936
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Prishistorik
  -3,7%
 • Driftsbygninger
  931 m²

LAVE ENERGIUDGIFTER! SOLCELLER OG GOD VARMEKILDE

LAVE ENERGIUDGIFTER! SOLCELLER OG GOD VARMEKILDE/ EVT. BYTTE MED MINDRE VILLA I AARS
Nu udbyder vi denne utroligt flotte lystejendom med udhuse i absolut perfekt stand i Aars. Her får I enestående forhold for hesteholdet, og hobbymekanikeren får masser af plads at udholde sig på i hallen eller i værkstedet. Selve boligen i halvandet plan på i alt 161 m2 består af fire værelser og et dejligt opholdsmiljø.

Ejendommen ligger på en 27.580 m2 stor grund og har tre længer foruden stuehuset. Disse består blandt andet af en hal med store porte og loft til kip. Derudover er der et rigtig godt værksted, som både er isoleret og opvarmet, masser af opbevaringsplads, en dobbeltgarage med elektriske porte, en stald i yderst fornem stand med vaskeplads, foderrum og opvarmet saddelrum. Her er også toilet, fyrrum og tekøkken. Der er allerede anlagt ridebane og folde, hvorfor I blot kan nyde livet fra hesteryg med det samme.

Boligen er løbende vedligeholdt, og er derfor også komplet indflytningsklar. I træder indenfor i entréen, hvorfra der er trappeopsats til førstesalen. Bliver I på etagen, kan I fortsætte lige frem på badeværelset fra 2017 med gulvvarme eller til venstre mod det lækre opholdsmiljø, som har køkken og stue i skøn forening. Køkkenet er udført i et fornemt interiør fra JKE-Design og byder på en induktionskogeplade. Gæsterne kan se på hjemmekokkens udfoldelser fra brændeovnens varme i stuen, hvor I sammen nyder middagen i spiseafsnittet, før I bevæger jer mod sofaerne eller ud på terrassen. Stueplanet afrundes af et værelse. På førstesalen gemmer der sig yderligere tre reelle værelser og gæstetoilettet. Udenfor er der anlagt flere legeområder til børnene samt en sydøstvendt, ugeneret terrasse nær huset, hvor I kan hygge om brunchen på den store grund.

Der er kort afstand til Aars med daginstitution, skole og indkøbsmuligheder, blandt andet via cykelstierne.

Kontakt os, hvis I føler jer fristede.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: