Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Elbjergvej 55
9610 Nørager

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.695.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 85.000
Sagsnummer 5034019
 • Boligareal
  203 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1827
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  518 m²

Velholdt og harmonisk landbrugsejendomHer kan drømmen om en velholdt landbrugsejendom gå i opfyldelse - ejendommen er beliggende lidt udenfor Mejlby, som er en mindre landsby tæt beliggende på både Aars, Haverslev og Nørager. Ejendommen ligger naturskønt og byder på den skønneste udsigt over det åbne landskab og med gode muligheder for mindre dyrehold. Det er svært ikke at blive imponeret af denne ejendoms idylliske fremtrædende med hyggelige sprossevinduer, der tilføre ejendommen den helt rigtige stil. Ejendommen byder på ca. 2,2 ha jord. Jorden er beliggende omkring ejendommen.

Her kommer man lidt ud på landet, men er stadig tæt beliggende på indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner, som findes i Aars eller Nørager. Aars by kan nås på cirka 10 minutter og Nørager på cirka 5 minutter. Gode busforbindelser til Aars, Nørager og Hobro. Endvidere god beliggenhed for pendlere, idet tilkørsel til E45 ligger inden for cirka 5 minutter.

Ved ankomsten til den indre gård bliver du mødt med et inspirerende indtryk af ejendommens mange muligheder, 3 omkransende bygninger og et grusbelagt areal. Udover stuehuset med et boligareal på 203 kvm. tæller de 3 bygninger 518 kvm., der kan bruges til ladebygning, opbevaring, værksted samt garage.

Stuehuset byder velkommen indenfor i en lys rummelig entré med opgang til førstesalen. Fra entréen er der direkte adgang til boligens flotte lyse badeværelse med lyst bordarrangement og bruseniche. Det lyse køkken/alrum er flot indrettet med lyse skabselementer og samtidig er der masser af plads til familiens spisebord i alrummet, hvorfra der også er direkte udgang til den store terrasse. Helt i tråd med resten af boligen er indretningen lys og imødekommende - således også i stuen, der giver plads til både spisebordet, sofagruppe og hyggekroge og de gode store vinduespartier lader fint lyset strømme ind igennem rummet. Fra stuen er der adgang til et værelse.

Førstesalen byder på stort repos/stue med mange anvendelsesmuligheder og en af dem kunne være at etablere et ekstra værelse, hvis man skulle få brug for yderligere plads. Herudover rummer førstesalen 2 store værelser, hvoraf det ene er med walk-in closet.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...