Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Kjemtrupvej 33
Mejlby
9610 Nørager

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.175.000
Areal ha 0,8
Udbetaling 60.000
Sagsnummer 4741058
Gem Gemt
 • Boligareal
  372 m²
 • Kælderstr.
  16 m²
 • Stue/Vær
  2/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1914
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  0,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.085 m²

Nedlagt landbrug med parklignende have og gode udhuse

Drømmer du og din familie, om at få masser af plads, luft omkring jer, idyllisk have og alligevel en forholdsvis bynær beliggenhed? - Så er Kjemtrupvej 33 et rigtig godt bud. Her får i et nedlagt landbrug med en grund på 7500 kvm., hvor haven er noget af en oplevelse med velklippede træer, flotte buske, smukke blomster og en plæne så stor, at familiens poder har rig mulighed for at spille bold, lege gemmeleg eller tagfat. Her er ligeledes flere hyggelige kroge, hvor man kan sidde og nyde solens varme stråler over en god kop kaffe.
Ejendommen ligger flot idyllisk ud tilåbne marker og med nøglerne til huset følger et stuehus er på hele 372 boligkvadratmeter og 1.630 m3 gode udhuse. I kommer til at bo med kun ganske få kilometer ind til Haverslev by, der byder på alt hvad familien behøver i hverdagen lige fra indkøb, børnehave, sportsfaciliteter og skolegangen foregår på Haverslev-Ravnkilde skolen. Der er gode busforbindelse fra Mejlby mod både Aars og Hobro. Endvidere er der kort afstand til motorvej E45, hvorfra storbyerne Aalborg og Aarhus nemt kan nås, det gør denne beliggenhed ekstra attraktiv for pendlere.

Stuehuset byder velkommen i stor lys entre, hvor der er god skabsplads og plads til familiens overtøj. Ejendomme har to stuer en suite, hvilket giver gode muligheder for at indrette et hjem med gode rammer for socialt samvær. Det første der møder dig, når du træder ind af døren til den ene stue, er det flotte store vinduesparti ud mod haven, som giver et fantastisk lysindfald og herfra er der udgang til den skønneste flisebelagte terrasse, hvor man rigtig kan læne sig tilbage og nyde udsigten udover den flotte have. Det er svært ikke at blive imponeret af den charmerende udestue, med det smukke lysindfald, hvorfra der er udgang ud til haven - her skal man kun gå ganske få meter, før man er inde i det smukke orangeri. Stueplanen byder yderligere på køkken/alrum med god skabsplads, værelse som vil egne sig godt til kontor/multirum, badeværelse med bruseniche samt stort bryggers med god skabsplads. Bevæger du dig op på førstesalen, finder du et repos, som fungerer som fordelingsgang til ikke mindre end 5 værelser samt et badeværelse med bruseniche.
Gårdspladsen er flisebelagt med en hyggelig atmosfære. Udhusene er i rigtig god stand og her er mange anvendelsesmuligheder. De har bl.a. været udnyttet til butik/forretning maskinhus/værksted, lagerbygning og garage - mulighederne er altså mange.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.