Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Nøragervej 15
9610 Nørager

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.495.000
Areal ha 8,8
Udbetaling 175.000
Sagsnummer 19080
 • Boligareal
  180 m²
 • Kælderstr.
  12 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1939
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  8,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  341 m²

Unik beliggenhed

På bygrænsen til Nørager ligger dette pragtfulde boliglandbrug, der giver jer mulighed for at kombinere drømmen om et liv i fredelige, landlige omgivelser med en bynær placering. I har desuden kig til skoven med rådyr, og der ikke er langt til indkøb, skole og daginstitution i Nørager. Derudover er der også kun 9 km. til motorvejen. Kort fortalt er dette en helt unik beliggenhed.

Med nøglerne til Nøragervej 15 får I plads til at udleve fantasien om hestehold på den knap ni hektar store grund, der er flot anlagt og er placeret omkring ejendommen. Foruden stuehuset med solceller på taget venter jer også et maskinhus, en dobbeltcarport og en staldbygning med blandt andet to hestebokse og rum til opbevaring af hø og udstyr. Som en ekstra detalje er her også hønsehus og en sø, ligesom matriklen råder over fold, ridebane og en udsigt til åbne vidder så langt øjet rækker.

Ved ankomst til adressen fornemmer I, hvordan alt er løbende vedligeholdt og passet særdeles godt på og udskiftet efter behov. I overtager således et nydeligt stuehus i halvandet plan på 180 m2 med en mindre kælder på 12 m2.

Stueplan udfolder sig fra bryggerset, der leder jer videre til et gæstetoilet og det første af fire værelser. Resten af etagen er dedikeret til stuen, der kan arrangeres med bløde møbler og et langt spisebord. Ved siden af er det hyggelige køkken-alrum med gulvvarme, hvor det stilrene køkken har hvide, grebsfrie elementer, mørk bordplade samt plads til madlavning og opbevaring. På førstesalen møder I et badeværelse og tre værelser - det ene med en indbygget skabsvæg og udgang til egen altan med udsyn over området.

De lune måneder tilbringes på enten den åbne- eller overdækkede terrasse i den dejlige have, der også gemmer på græsplæne, forskellige bede og frugttræer.

Book en fremvisning allerede i dag.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: