Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Boldrupvej 119
Thorup
9620 Aalestrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 998.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 50.000
Sagsnummer 20122
Gem Gemt
 • Boligareal
  165 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  701 m²

Hyggelig landejendom med 2,6 ha jord - oplagt til hestehold - Indlagt fibernet

INDLAGT FIBERBREDBÅND i 2020

Drømmer I om et trygt og aktivt liv på landet? Sådan ét med frugttræer og bærbuske i haven, frisklagte æg i hønsehuset, gode udbygninger til gør-det-selv-projekterne og udsigt til åbne vidder? Alt det får I, hvis I overtager denne hyggelige ejendom, der ligger i det skønne marklandskab mellem Aalestrup og Nørager. Med i købet følger gode avlsbygninger og næsten 2,6 ha jord, så her er rig mulighed for at holde heste eller andre dyr.

En af de højloftede udbygninger er inden for de senere år blevet indrettet med tre store hestebokse - og der er masser af plads til at etablere flere. Landejendommens jordstykke er anlagt med græsfolde og et område på 20x60 meter, der er velegnet til ridebane. Derudover er der gode ridefaciliteter i nærområdet, og nærmeste ridehal ligger blot to kilometer væk.

Med grav i garagen, maskinhal, hønsehus, drivhus og meget andet kan øvrige landdrømme nemt udleves her - inklusiv en tilbagelænet solskinspause i den aflukkede have.

Kigger vi nærmere på selve stuehuset, er det opført i år 1900, og boligarealet måler i alt 165 m2. Iberegnet er en tilbygning, som blev moderniseret i 2015.
Resten af stuehuset kunne trænge til en opfriskning - for eksempel kunne en idé være at renovere førstesalen og åbne op til kip, så I får en fantastisk overetage, hvorfra I virkelig kan nyde markudsigten.

Stuehuset er nu bestemt funktionelt, som det er, og planløsningen er fornuftig. Stueplan består af et spisekøkken, en stue, to værelser, et badeværelse og et vaskerum, mens førstesalen rummer tre værelser og et mindre rum.

Blandt nyere forbedringer skal nævnes pillefyret fra 2014. Endelig er beliggenheden værd at fremhæve, for der er kort afstand til såvel Aalestrup og Hobro som motorvejen.

Meget mere kan berettes - men vil I ikke hellere se Boldrupvej 119 med egne øjne? Kontakt Nybolig, så arrangerer vi en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.