Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Farsøvej 121
9640 Farsø

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.495.000
Areal ha 15,8
Udbetaling 225.000
Sagsnummer 19049
 • Boligareal
  166 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  2004
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  15,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Landejendom med naturskøn udsigt

Drømmer du om at bo naturskønt med høj himmel og masser af plads omkring dig? Så skal du se nærmere på denne landejendom, der består af et nyere stuehus med gavmild plads til børnefamilien, en dejlig have med skøn udsigt over ejendommens sø, samt et attraktivt jordtilliggende på 16.8 hektar med en god årlig lejeindtægt. Selvom du bor fredeligt og uforstyrret, kan du samtidig glæde dig over, at her er kort afstand til alt, hvad børnefamilien har behov for i hverdagen.

Stuehuset daterer sig tilbage til år 2004, og de 166 boligkvadratmeter byder på en velfungerende planløsning. Omkring fordelingsentréen findes to gode børneværelser og et forældresoveværelse, der har eget badeværelse samt walk-in-closet. Fra entréen er der ligeledes adgang til yderligere et badeværelse samt et bryggers.

Resten af boligarealet består af et stort opholdsområde med køkken og stue i direkte forbindelse. Køkkenet er velindrettet og har plads til et lille spisebord til morgenkaffen, og den store stue byder på et væld af indretningsmuligheder. Samtidig bader de store vinduespartier rummet i naturligt lys, ligesom de åbenbarer en pragtfuld udsigt til søen og de smukke, farverige omgivelser.

Udsigten kan også nydes fra det skønne terrassemiljø, der smyger sig omkring huset, så sommersolen kan nydes fra morgen til aften. Familiens yngste får glæde af en stor have, hvor græsset inviterer til boldspil og leg. Ligeledes er her en lang indkørsel samt dobbeltgarage med direkte adgang til boligen.

Placeringen midt mellem Strandby og Farsø betyder nem adgang til skole, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Samtidig er her masser af muligheder for at opleve naturen i Myrhøj Plantage og ved Limfjordens blå bølger.

Denne attraktive villa og den smukke omgivelser skal opleves. Kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: