Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Fragtrupvej 14
9640 Farsø

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,3
Udbetaling -
Sagsnummer 18187
 • Boligareal
  298 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  4,3
 • Driftsbygninger
  556 m²

Flot andejendom på idyllisk adresse nær Farsø

Er det stilhed, plads og masser af muligheder du søger, er denne ejendom på Fragtrupvej nær Farsø ikke til at komme udenom. Der er tale om en firelænget slægtsgård fra 1912, der igennem årtier er blevet renoveret og restaureret, og som i dag fremstår i imponerende flot stand. Gården ligger utrolig naturskønt med både skov og en fantastisk udsigt. Stemningen bliver perfekt når rådyr, harer og egern hygger sig i den parklignende have. Fra ejendommen er der kun 4 km til Farsø hvor der bl.a. er et stort indkøbscenter.

Mest markant er de mange detaljer i murværket på det 298 m2 kvadratmeter store stuehus. Huset står med smuk, hvid facade, der får modspil af flere rækker rulleskifter, der følger facade, vinduer og døre hele vejen rundt om huset. Ejendommens tre andre længer er lige så flotte, og alle bygninger har samme smukke teglrødt tag.

I kan se frem til et hjem med god plads til alle. De mange boligkvadratmeter er nemlig ikke brugt på at få så mange rum som muligt, men i stedet på at gøre de rum, der er, ekstrastore. Boligen er indrettet med entré, kæmpe vinkelstue, køkken-alrum med 10 m2 karnap og et tilstødende opholdsrum samt to værelser, et badeværelse og et stort bryggers.

På førstesalen finder I fire soveværelser på 14-24 m2. Det ene har udgang til en altan, og derudover byder etagen på et stort luksusbadeværelse og en repos, der ligesom nedeunder har karnap og flot udsigt over området.

Den store parklignende have er endnu en nydelse ved ejendommen. Fra den hyggelige terrasse i natursten har du frit udsyn ud over det store græstæppe og de høje, gamle træer. Haven er 7000 m2, og resten af den over fire hektar store grund udgøres af skov og omtrent en hektar med græs, der kan anvendes som hestefold.

Hestehold er blot én af de mange muligheder, der er på ejendommen. De tre store udhuse er som nævnt alle i flot stand og kan anvendes til alt fra lager, til værksted eller kursusarrangementer. Der er endvidere vendeplads for lastbiler lige ved gården.

Men kom selv en tur forbi, og oplev denne fantastiske landejendom, stilheden og de mange muligheder.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: