Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Aalborgvej 34
Kornum
9670 Løgstør

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.195.000
Areal ha 9,6
Udbetaling 110.000
Sagsnummer 2420-1
Gem Gemt
 • Boligareal
  141 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1890
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  9,6
 • Prishistorik
  -15,4%
 • Driftsbygninger
  549 m²

Dyrehold, naturgrund, egen skov og bæk!

Landejendom med egen skov ved ejendommen og tilhørende engparcel med bæk. En særlig ejendom beliggende for enden af grusbelagt tilkørselsvej godt tilbagetrukket. Et skønt sted for jer, som sætter pris på naturen, freden og roen. Ejendommen består af en vinkelejendom, hvor stuehuset er sammenhængende med vinkelbygget stald, som er opvarmet. Herudover er der et fritliggende udhus, der kan benyttes til stald, garage og værksted med mere samt en maskinhal på 380 m2. Herudover er der en god stor have, plads til dyrehold på folde der omgiver ejendommen ca. 4,4 ha og tilhørende del af Kornum skov i baghaven på hele 3 ha, hvor der står placeret en flytbar hytte, hvor kaffen kan nydes - her er også vandstik i skoven. Sidst med ikke mindst medfølger ca. 2 ha eng med snoet bæk med en god gennemstrømning - fine muligheder for at gøre en god fangst!

Ejendommen opvarmes ved stokerfyr, hvor der både kan fyres med fastbrændsel og piller. Ejendommen forsynes med byvand og der er også vandstik i skoven.

Stuehuset er renoveret med nænsom hånd for at genskabe ejendommens oprindelige kendetegn. Boligen er indrettet med åbent køkken og stue i ét, hvor loftet går i kip og bjælkerne er synlige og de 2 ovenlysvinduer giver et godt lys. Ovenpå er der 2 værelser og et ekstra toilet. Tilbage i stueplan er der udgang fra stuen til haven og brændeovnen kan opvarme og give hygge i stuen. Herudover er der en god bred indgang, badeværelse med brus og endnu et værelse. Der er gulvvarme i stueplan. Der er direkte adgang til boligen til udhuset.

Et besøg på ejendommen og den gode stemning indfinder sig med det samme, hvad enten du drømmer om dyrehold, naturgrund, egen skov og bæk eller blot et sted, hvor du kan være for dig selv.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.