Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Aalborgvej 34
Kornum
9670 Løgstør

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.395.000
Areal ha 1,0
Udbetaling 70.000
Sagsnummer 2611-1
Gem Gemt
 • Boligareal
  141 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1890
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  1,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  549 m²

Ejendommen ligger helt for sig selv

Landejendom 350 m væk fra landevejen, hvor man kan være for sig selv omgivet af rigt dyreliv og natur. Et skønt sted for jer, som sætter pris på naturen, freden og roen. Ejendommen består af stuehuset med vinkelbygget stald, som er opvarmet. Herudover er der et fritliggende udhus, der kan benyttes til stald, garage og værksted med mere samt en maskinhal på hele 380 m2.

Herudover er der en god stor have og tilhørende jord. Læs mere sidst i teksten om muligheden for mere jord. Ejendommen opvarmes ved stokerfyr, hvor der både kan fyres med fastbrændsel og piller. Ejendommen forsynes med byvand.

Stuehuset er indrettet medåbent køkken og stue i ét, hvor loftet går i kip og bjælkerne er synlige og de 2 ovenlysvinduer giver et godt lys. Ovenpå er der 2 værelser og et ekstra toilet. Tilbage i stueplan er der udgang fra stuen til haven og brændeovnen kan opvarme og give hygge i stuen. Herudover er der en god bred indgang, badeværelse med brus og endnu et værelse. Der er gulvvarme i stueplan. Der er direkte adgang til boligen til udhuset.

Et besøg på ejendommen og den gode stemning indfinder sig med det samme, hvad enten du drømmer om dyrehold, naturgrund, egen skov og bæk eller blot et sted, hvor du kan være for dig selv.

Ejendommen udbydes her med i alt 1 ha jord. Der er mulighed for at medkøbe yderligere 3,4 ha jord lige ved ejendommen og en god del af Kornum skov i baghaven på hele 3 ha. I skoven er der placeret en flytbar hytte, hvor kaffen kan nydes - her er også vandstik i skoven. Sidst med ikke mindst er der også et stykke eng på ca. 2 ha med snoet bæk med en god gennemstrømning - fine muligheder for at gøre en god fangst!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.