Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Elkangårdsvej 22
9681 Ranum

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,5
Udbetaling -
Sagsnummer 2759-1
 • Boligareal
  160 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1934
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  1,5
 • Driftsbygninger
  432 m²

Skønt landsted med 1,5 ha jord

Se en flot præsentation
Skønt landsted med gennemrenoveret stuehus og masser af muligheder for familien, der sætter pris på at have plads omkring sig både inde og ude. Her får man et indflytningsklart stuehus, en rummelig garage, gode udbygninger med mange anvendelsesmuligheder og 1,5 hektar jord, der åbner mulighed for dyrehold. Og så får man naturligvis også en helt enestående beliggenhed med udsigt over åbne marker og blot to kilometer til skole, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter.

Stuehuset fremstår i flot vedligeholdt stand med et nyere køkken fra Multiform og en god og familievenlig planløsning. Her bor man lige i udkanten af Ranum, hvor man har byens mange tilbud og muligheder inden for rækkevidde, samtidig med at man får roen og de idylliske omgivelser, der hører sig landlivet til.

Indenfor er stilen lys og indbydende med en behagelig og meget hyggelig atmosfære. Jakken hænger man i den nydelige entré, hvorefter man træder ind i det flotte køkkenalrum, der imponerer med smukke, lyse trægulve og et skønt lysindfald. Det stilrene Multiform Køkken er fra 2012 og er indrettet med hvide elementer, bordplader i sort granit og hvidevarer af den højeste kvalitet.

I åben forbindelse med alrummet finder man en hyggelig opholdsstue med bløde tæpper gulvet og en charmerende brændeovn, der spreder både varme og stemning i de kolde måneder. Forår og efterår trækker familien ud i den elegante udestue, der er vendt mod sydøst, så man får fuldt udbytte af selv de mindste solstrejf.

Endelig byder stueetagen på et flot badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle samt et nydeligt gæstetoilet, mens førstesalen rummer et dejligt soveværelse og tre flotte værelser. I kælderen finder man et disponibelt rum, der kan anvendes til opmagasinering.

Huset er omgivet af en stor, charmerende have med plads til både leg, boldspil og den tilhørende jord og de rummelige udbygninger giver mulighed for dyrehold, hvis det ønskes.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: