Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Søndergade 40
9681 Ranum

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.800.000
Areal ha 2,4
Udbetaling 90.000
Sagsnummer 2845
 • Boligareal
  286 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  4/9
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1870
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  2,4
 • Prishistorik
  -2,7%
 • Driftsbygninger
  761 m²

Spændende landsted med 2,35 ha midt i byen!

Se en flot præsentation

Velkommen til dette helt særlige sted - Søndergade 40 i Ranum. Den helt særlige kombination af at være en landejendom med 2,35 ha jord med en beliggenhed med Vilsted Sø på den ene side og Ranum by på den anden - gør denne ejendom helt unik.

Det præsentable stuehus fanger med det samme blikket, når man ankommer til ejendommen. Den parklignende have gør noget helt særligt ved ejendommen og herudover er der både mark og også en lille skov af finde på matriklen. Udover stuehuset er gårdspladsen omringet af nogle rigtig gode og brugbare udhuse. Her er et par gode staldbygninger, hvoraf den ene er med køreloft og den anden bl.a. er indrettet med et godt værksted. Herudover er der garagebygning. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Den smukke bolig fra 1870 er på hele 286 kvm og huser i dag to generationer. Her er god plads hvad enten man er en stor familie eller har brug for pladsen til hjemmeerhverv eller lignende. Boligen er indrettet med et flot og indbydende hall med en smuk trappe, som er den ene af boligens 2 adgange til overetagen. Tilbage i hall'en er der på den ene hånd adgang til et værelse og på den anden til en spisestue. Fra spisestuen er der en dobbeltdør til en stor opholdsstue, et værelse samt boligens køkkenalrum. Man kan komme ud til terrassen fra køkkenet, hvor man er omgivet af den flotte have og aftensolen kan nydes. Til køkkenet hører et uundværligt viktualierum. Fra alrummet kan man komme til et badeværelse med brus samt til den anden af husets 2 indgange, hvor der er en vindeltrappe til 1. sal. Herudover er der et badeværelse og et praktisk brygges. På overetagen er der foruden 4 værelser og et badeværelse desuden 2 stuer.

Kom og mærk atmosfæren på dette stemningsfulde sted og lad os vise mulighederne!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: