Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Dybdalsvej 35
Tolne
9870 Sindal

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.160.000
Areal ha 9,6
Udbetaling 110.000
Sagsnummer F1198002
 • Boligareal
  259 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/8
 • Byggeår
  1880
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  9,6
 • Prishistorik
  -13,6%
 • Driftsbygninger
  344 m²

Skøn naturejendom

Mellem Frederikshavn og Hjørring, i det attraktive naturområde Tolne, finder I denne store ejendom i naturskønne omgivelser, hvor I får masser af plads både inde og ude.
Husets hjerte er det rummelige og lyse køkken-alrum, hvor I får masser af plads til, at hele familien kan snakke sammen over aftensmaden med udsigt til gårdspladsen.
Derudover ligger køkkenet næsten i ét med den store stue, da rummene er adskilt af en dobbeltdør. I kan altså roligt invitere gæster til spisning og hygge i lyset fra brændeovnen.
I køkkenet finder I også trappen til førstesalen, hvor I får både badeværelse og hele tre rummelige værelser, hvoraf det ene er med walk-in og har egen sydvendt terrasse med udsigt over jeres egen store grund.
Lige herunder ligger endnu en afskærmet terrasse, hvor I også får en skøn udsigt, sol fra morgen til aften og let adgang til resten af den nemme have og gårdspladsen.
Herfra kan I også komme ind i det store bryggers, der blev etableret ved en tilbygning i 1997, og i denne finder I endnu et badeværelse, der er med gulvvarme, og to værelser, som begge er rummelige og perfekte til børneværelser.
Udover alt dette får I en stor grund i et naturrigt område, hvor I har mulighed for både jagt af råvildt og udleje af jorden. Det er også muligt at erhverve ejendommen med evt. mindre jordareal - kontakt ejendomsmægler for at høre mere.
Fra jeres kommende hjem får I cirka 5 minutter på cykel til stationen, hvor der går tog i begge retninger hver halve time. I bil tager det omkring 15 min. at komme til Frederikshavn. Der er indlagt fibernet på ejendommen.
Lyder en hyggelig og sjælfuld ejendom i et naturskønt område som noget for jer, viser vi jer gerne rundt på Dybdalsvej 35.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: