Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Lendumvej 650
Lendum
9870 Sindal

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 8,3
Udbetaling 125.000
Sagsnummer F6048002
Gem Gemt
 • Boligareal
  229 m²
 • Kælderstr.
  64 m²
 • Stue/Vær
  3/7
 • Byggeår
  1950
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  8,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.493 m²

Rideskole i Lendum – 8,2 hektar og stor tilhørende bolig

Her er den sjældne mulighed for at tage jeres interesse for heste til det næste niveau. Denne rideskole i Lendum tilbyder det hele, og der er lagt mange kræfter i at renovere bygningerne, så alle faciliteter er flotte og moderne. Med til ejendommen hører godt 8,2 hektar jord, og I får et rummeligt stuehus med 229 m2 bolig.

Blandt hovedoverskrifterne hører den store ridehal på 20x40 meter med næsten ny fiberbund. Derudover er der nye døre og porte i udhusene, som selvfølgelig også rummer plads til opstaldning med cirka 20 hestebokse. Forholdene er dermed glimrende til både garvede beridere og mere uerfarne ryttere.

Bygningerne er flotte og sunde, og de er alle udstyret med strømbesparende LED-lys. Tilsvarende moderne er de gode garager, som begge er udstyret med elektrisk port. Det betragtelige jordtilliggende er rigeligt til folde og eventuel løsdrift, mens I samtidig har fin plads til fremtidens idéer og projekter.

Ved ejendommens centrale gårdsplads ligger også det pæne, rødmurede stuehus fra 1951. Selv til storfamilien eller den sammenbragte familie er pladsen gavmild, og rumfordelingen byder på mange muligheder, hvis I ønsker at finjustere planløsningen efter netop jeres specifikke behov. For nuværende tæller den rummelige overetage tre værelser, mens de fælles opholdsrum ligger i stueplan. Disse består af et spisekøkken samt hele tre stuer, mens også praktiske faciliteter som bryggers og badeværelse har fundet plads her. Kælderen under huset giver jer 64 nyttige bonuskvadratmeter, og her finder I foruden fyrrum også et par disponible rum –~oplagt til eksempelvis værksted, hobbyrum eller lignende.

I finder ejendommen umiddelbart nord for Lendum by, som byder på institutioner, indkøb og et aktivt foreningsliv. Derudover er omgivelserne selvfølgelig naturskønne, rolige og åbne – præcis som det sig hører og bør for en ejendom som denne.~

Kontakt os for en fremvisning, så kan vi fortælle meget mere om både faciliteterne, mulighederne og beliggenheden.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.