Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Brønderslevvej 200A
9900 Frederikshavn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.898.000
Areal ha 2,7
Udbetaling 95.000
Sagsnummer 933091
Gem Gemt
 • Boligareal
  192 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.044 m²

Flot ejendom med stor ridehal og 2,7 ha jord

I naturskønne og landlige omgivelser på Brønderslevej 200A nær Gærum finder du denne skønne landejendom. Her er der flotte og skønne omgivelser rundt om ejendommen og en fin have. Stor udhusbygning med masser af plads - her er der bl.a. fint værksted og masser af opbevaringsplads. Stor og flot ridehal med hyggelig rytterstue. Staldbygning med 5 hestebokse og 2 mindre bokse. Samtidig er der et fint sadelrum og garderobe. Endvidere er der foderrum og to større bokse. Her kan du udleve drømmen om mindre rideklub eller muligheden for at have heste opstaldet eller udlejning af ridehal mulighederne er mange. Udhusbygningerne er på ialt 1044 kvm og jorden er på 2,7 ha som ligger rundt om ejendommen, så der er god plads både ude og inde. Her kan du bo i naturskønne omgivelser med luft omkring dig og alligevel nær byen. Gærum by byder på mange arrangementer for både unge og ældre, der er spejder, dagpleje, skole, privat dagpleje på landet, dyrlæge og et yderst godt foreningsliv. Samtidigt er der indkøbsmulighed ved Brugsen. Der er gode busforbindelser til både Frederikshavn, Sæby, Hjørring og Brønderslev, hvor du blot har ca. 10 - 15 minutter i bil til Sæby, Frederikshavn og 30 min i bil til Hjørring, Brønderslev og du kan være i Ålborg på ca. 40 min.

Velkommen indenfor i en entré og videre til en gang, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler her er også godt med skabsplads. Fordelingsgang med indbygget skabe og adgang til to værelser, et stort værelse samt soveværelse med walk-in closet. Der er skabe på alle værelserne. Stort og flot badeværelse med spa og bruseniche, masser af skabe og klinkegulv med gulvvarme. Flot, funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer og med masser af skabsplads, her er også fin spiseplads i køkkenet. Gennem en buet åbning fra køkkenet kommer man ind i spisestuen som er i åben forbindelse med stuen. Både i stuen og spisestuen er der massivt trægulv.
Denne ejendom er perfekt til familien med flere fritidsinteresser som kræver god plads. Med både ridehal, stald og stor udhusbygning/værksted er det kun fantasien som sætter grænser. Du er i naturskønne omgivelser hvor du kan gå i ro og fred, samtidig er du i kort afstand til bus og indkøb mv.
Vi glæder os til at fremvise denne skønne ejendom

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.