Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hjørringvej 186
9900 Frederikshavn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.995.000
Areal ha 12,1
Udbetaling 100.000
Sagsnummer F1098001
 • Boligareal
  247 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1926
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  12,1
 • Prishistorik
  -20%
 • Driftsbygninger
  499 m²

SPOTPRIS - netop nedsat !

Det er nu du skal slå til !

I naturskønne omgivelser, blot to kilometer fra Frederikshavn, finder I denne rummelige og velholdte ejendom. Det veldinrettede stuehus byder på 247 boligkvadratmeter i halvandet plan, og hertil kommer i alt 499 kvadratmeter gedigne landbrugsbygninger. De er for nuværende indrettet til hestehold, men giver også mulighed for den pladskrævende hobby, værksted, lager eller bierhverv. Til ejendommen hører 12 hektar jord med fine hestefaciliteter og gode jagtforhold.

Hestefaciliteterne inkluderer blandt andet ni bokse, løsdriftsstald, opvarmet rytterstue med toiletforhold, oplyst dressur- og springbane, tøltbane samt rotunde til longering. Hertil kommer en stor bygning, der kan indrettes til både gildesal, værksted eller hobbyrum.

Den store grund byder på markområder, skovarealer og en sø, der tiltrække både rådyr, harer, fasaner, ræve og ænder, hvorfor såvel naturelskeren som den jagtinteresserede får fine forhold. Omkring boligen er anlagt en indhegnet, parklignende have på 3.700 m2 med gamle træer og blomstrende buske.

Boligens spisestue ligger en suite med en rummelig dagligstue med brændeovn, og hertil kommer et stort køkken med spiseplads. Stueplan rummer desuden en fin entré, et lyst brusebadeværelse og et praktisk bryggers samt fyrrum. Etagen fuldendes af et soveværelse med tilhørende kontor.

På førstesalen finder I yderligere tre gode soveværelser, hvoraf to har udgang til altaner. Førstesalen byder desuden på en møblérbar repos og stort badeværelse med spa og bruseniche.

Da ejendommen ligger blot to kilometer fra Frederikshavn, er den attraktiv til udlejning af bokse til opstaldere. Under alle omstændigheder giver den bynære beliggenhed jer kort afstand til skole, indkøb og hverdagens øvrige fornødenheder.

Med andre ord får I her en rummelig og velholdt landejendom med mange muligheder og en naturskøn beliggenhed nær Frederikshavn. Kontakt Nybolig for en fremvisning.

Der er evt. mulighed for frasalg af jord for at reducere prisen.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: