Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Mejlinggårdsvej 10
9900 Frederikshavn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,9
Udbetaling -
Sagsnummer F5208001
 • Boligareal
  243 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1841
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,9
 • Driftsbygninger
  552 m²

Landlig idyl og charme på stor landejendom i Mejling

I naturskønne og idylliske omgivelser tæt på Frederikshavn ligger denne store landejendom og venter på nye ejere. Her får I 243 kvadratmeter topcharmerende bolig med næsten syv hektar jord og gode muligheder for både jagt og dyrehold.

Gården kan dateres tilbage til 1600-tallet, hvor den var en af egnens største hovedgårde. Senere brændte den ned til grunden, og i 1841 blev den opført på ny. De charmerende gamle bygninger er flot vedligeholdt gennem tiden på en sådan måde, at boligen har bevaret en rustik charme både ude og inde.

Stueplan byder på et åbent rumforløb mellem en hyggelig stue og et landligt køkken. Dertil kommer seks værelser og et fint flisebadeværelse. På førstesalen finder I en stor, skøn stue med blotlagte bjælker, umalede træoverflader og et flot lysindfald. Der er højt til loftet i hele boligen, og huset opvarmes med jordvarme.

Udenfor får I glæde af et stort engområde og en parklignende have med et utal af imponerende, gamle træer. Et stykke fra huset ligger endnu et stykke land, der kan bruges til at drive jagt. Overalt på denne jord får I en enestående udsigt over landskabets åbne vidder og bakkede terræn.

Med til ejendommen hører også en bygning med garage med værksted samt en gammel staldbygning, hvor der er gode muligheder for at holde dyr.

Med adresse i Mejling får I læssevis af landlig idyl ti minutters kørsel fra Frederikshavn. På et par minutter kan I køre til Ravnshøj, hvor der er skole og daginstitution, eller til Kvissel Station, hvorfra der er direkte afgange mod Hjørring, Aalborg, Aarhus og København. Bussen kører få hundrede meter fra hoveddøren og stopper ved skolen i Ravnshøj på vej mod Frederikshavn.

Vi kunne fortælle meget mere, så ring allerede i dag, og bestil en fremvisning!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: