Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Slustrupvej 25
9900 Frederikshavn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.295.000
Areal ha 10,7
Udbetaling 115.000
Sagsnummer F0188002
 • Boligareal
  223 m²
 • Kælderstr.
  6 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1936
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  10,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  506 m²

Særdeles naturskønt beliggende skov- og landejendom

15 minuters kørsel fra Frederikshavn sættes dette naturskønne landsted nu til salg uden besætning.

Her er der tale om en naturskøn ejendom, beliggende på en bakke i et smukt kuperet område, 38 meter over havets overflade. Til ejendommen hører 10,7 ha. Her får i bl.a. 6,5 ha skov. Resten af arealet er lagt ud som tilskudsberettigede miljøvenlige græsarealer, hvor dådyrene sørger for at græsplejen. På ejendommens arealer, der omkranses af en å og en bæk mod vest og syd, er der udover egne dådyr et rigt vildtliv med fasaner,agerhøns, ænder, harer og ræve.

Ejendommen opvarmes med en luft til vand varmepumpe fra 2014 suppleret med brændefyr, hvorfor varmeudgifterne er særdeles billige, idet der bruges træ fra egen skov, ligesom der gives nedslag i elafgifterne til varmepumpen.

Ejendommen er løbende renoveret i perioden 1974-2014. Stuehuset og udhusene fremstår i særdeles god stand og kan indrettes efter behov til liberale erhverv, internethandel, alle former dyr, værksted og hobbyrum. På ejendommen er stalde til heste,får,kreaturer,dådyr,høns m.m.

Det arkitekttegnede stuehus, der er røgfrit, er indrettet i to plan:

I stueetage med bryggeres, gæstetoilet, køkken, entre, teknik rum, kontor, to store stuer, hvoraf pejsestuen er med frilagte bjælker. Fra pejsestuen ,er der mod syd, adgang til en stor udestue.

1. sal med tre værelser, badeværelse, sauna, og stort soveværelse. Soveværelset vender ud mod øst, og man kan om morgenen vågne op til græssede dåyr, der nedenfor soveværelset græsser i læ af skoven. Derudover er der fra soveværelset adgang til en sydvendt altan.

Fra stuen og udestuen er der adgang til landbohaven med prydplanter, buske og frugttræer. Udover frugthaven er der drivhus, og en mindre køkkenhave der har været drevet økologisk i 30 år.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: